Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Top 5 "gotta have them now" accessoires

Door Koen op 31.01.2015

Wat heb je zeker allemaal nodig voor je ’s morgens de deur uit gaat op weg naar je werk of school? Tijdens deze moeilijk in te schatten wintertemperaturen vergis je je weleens van outfit of van de dikte van jas. Dan kunnen deze kleine dingen in life je helpen om deze dag toch levend en wel door te komen. 

De items die jou zeker kunnen helpen, hebben we in een leuke top 5 gegoten. Pas als je al deze stuks hebt verzameld, kan je zeker zijn van 100% overlevingskans. #survival 

1. Headbands

Foto's © Forever21, COS, Maison Louise en ASOS.

Zin om de 70's te herbeleven? Easyyyy! Zwier een leuke haarband rond je lokken en je gaat zomaar even 40 jaar back in time! Ik ben er zeker van dat veel mama's terug zullen moeten denken aan hun wilde jaren toen zij ook al dit fashionitem volledig ownde. Headbands zijn helemaal 2015, dus make your mom proud en ga op zoek naar je lieveling. 

2. Paraplu's 

Foto's © Super Paraplu en Bluntumbrellas. 

Oké, iedereen kent dit fenomeen. Je hebt standaard een of andere lelijke paraplu in je auto liggen, maar wanneer het regent, heb je die meestal niet bij of vergeet je hem uit je koffer te halen. Een paraplu, daar willen we niet al te veel geld aan uitgeven. Het is toch maar iets stoms en enkel een handig item. De meesten onder jullie, ik ook, hebben de typische inklik paraplu. Eén tip: gebruik deze rommel niet bij sterke wind, want daar gaat je paraplu. Investeren in een iets beter en mooier model is dan een goede optie

3. Dikke wintersokjes

Foto's © Shopplanetblue, Topshop, American Apparel en Veritas. 

Lekker dikke, warme sokjes tijdens de winter zijn toch echt wel een serieus pluspunt! Bevroren teentjes zijn iets wat ik heel snel krijg, ook al draag ik dikke winterschoenen. Een leuke wollen sok kan dit probleem in 1-2-3 van de baan helpen. Kies een leuke print of een toffe kleurencombo en je outfit is al meteen meer sunny en vrolijkt je dag instant een beetje op. 

4. Beanies 

Foto's © Scotch&Soda, Urban Outfitters en Burberry. 

In het artikel Wat moet je zeker scoren tijdens de solden hier op Belmodo konden jullie mijn voorliefde al lezen voor deze super hot beanies! Logisch dan dat de mutsen bij de top 5 accessoires er ook tussen zitten. Mijn absolute favoriet zijn de oversized beanies met de XXL pomponnekes! De speelse, fluffy touch past wel bij deze bar koude dagen. 

5. Koffiehouders

Foto's © Stanly Classic, Urban Outfitters, Thermos en Ikea

Wie kan er nu toch de deur uitgaan zonder een goeie kop koffie? Heb je je overslapen of moet je een ochtendsprintje doen om je bus te halen? Dan is een thermos de perfecte day saviour. Voor mij mag het spreekwoord  'An apple a day keeps the doctor away' veranderd worden in 'A coffee'. Deze koffiehouders kan je 's morgens thuis vullen en ze gezellig onderweg leegslurpen. Gedaan met het aankomen op je werk in sleepy face modus.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded