Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Collab we love: JPG X Eastpak

Door Tiany op 31.01.2015

Eindelijk is ze daar! De eerste limited edition van Jean Paul Gaultier x Eastpak is een feit. Een tijdje geleden kon je bij Belmodo in het artikel Jean Paul Gaultier X Eastpak al lezen dat er een geheimzinnige samenwerking op komst was. Geduld is een mooie deugd en in de fashion scene is dat niet anders! Na lang wachten was ik dan ook superbenieuwd om de ontwerpen te kunnen bewonderen. 

Het launch event vond plaats in de oooh zo schattige tulpenstad Amsterdam. @Eastpak stelde daar officieel de collectie, bestaande uit 3 rugzakken, voor. Vanaf vrijdag 30 januari zijn de cuties exclusief te koop bij Hunting & Collecting in Bruxelles en bij Monar en Copyright in Antwerpen.

De zwarte lederen backpack is the edgy one van de familie. Lekker stoer met typische Jean Paul Gaultier knipogen zoals de gevlochten lederen details aan de ritssluiting. Perfecte soulmate bij een full black outfit om de boel een beetje te pimpen. (€ 399,95)

Daarnaast heb je het ‘manneke’ en het ‘vrouwke’ van de groep. Jaaahaaa vraag me niet waar ik dat vandaan haal, maar ik zie het zo. Ligt hoogstwaarschijnlijk weer aan mijn rare kronkelbrein. De pink one voor haar en de kaki one voor hem. Bij deze modellen vind je nog een zeer sterke Eastpak vibe. Erg draagbaar, toegankelijk en urban. (€ 299,95)

Private message aan  Eastpak: als jullie toevallig een showmodel op overschot hebben, mag je het altijd naar Belmodo opsturen! (Ik kan maar proberen hé)

Gaan deze 3 exemplaren toch je petje te boven qua prijs, wat voor mij dus al het geval is, dan moet je nog even geduld hebben. Eind april komt de budgetvriendelijke main collection op de martk. Dan kunnen we ons misschien ook een mooi #jpg exemplaar permitteren! 

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded