Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperTrash: Modern Pioneers

Door Tiany op 30.01.2015

Op zaterdag 24 januari 2015 vezorgde SuperTrash een prachtige voorstelling van haar AW2015 collectie. In het Centraal Station van Amsterdam werd in de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel een catwalk gebouwd waar beautiful models de nieuwste creaties aan onze ogen voorbij lieten gaan.

De wintercollectie is een mix van 3 verschillende styles. The modern woman is absoluut niet eenzijdig en daar speelt SuperTrash geniaal op in. 

Style Scouts is geïnspireerd op the girl scouts waarbij je vooral aan degelijkheid en stoerheid denkt. Deze werden vertaald naar tailored silhouettes met goud en leren details in combinatie met zachte, beweeglijke stoffen waardoor je strong and powerful overkomt én bent.

 

Wo-man is heerlijk basic. Strak, black & white, een kleine kanten toets... It’s all there en ze zorgen ervoor dat de kokerrokken, blazers en pantalons een modern en edgy ensemble vormen. De stukken zijn heel puur in hun eenvoud met mooi afgelijnde items die je van een clean cut frame voorzien.

 

Style Revolution pakt ons in met awesome outfits. Rode highlights, long lace dresses en sexy rokken die allemaal vervaardigd zijn uit elegante, verleidelijke fabrics. Sheer dresses worden gecombineerd met furry coats, deux pieces en jurkjes in een moderne print en enkellange statement jassen in fiery red passeerden de revue.

 

De accessoires gaven een verrassende upgrade. Schoenen en laarzen in leer met cut-out details, lange kettingen en cool caps and hats zorgen voor nog een klein beetje extra shwoong.

Olcay Gulsen is the brains behind this label en ze maakte op het einde van haar show duidelijk dat dit merk dankzij samenwerken en dedication blijft groeien. Ze trok haar gehele team mee de catwalk op en bedankte de groep vrouwen uitbundig. That’s my kinda woman!

De slogan van de new collection is ‘Be bold, be yourself, be a Modern Pioneer’. Deze woorden dekken ook de gehele visie van SuperTrash. Met Imaan Hamman als nieuw gezicht van de lijn is dit super stylish merk on a roll. Ik kijk al uit naar AW2015!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded