Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Lagerfeld en zijn 3 muzes

Door Bieke op 30.01.2015

Voor de nieuwe handtassencollectie van het ultimate fashion brand heeft Herr Lagerfeld niet 1, niet 2 maar 3 dames gestrikt. Kristen Stewart, Alice Dellal en Vanessa Paradis zijn het gezicht van de aankomende campagne.

SS2015 wordt een ode aan 2 handbag classics en er wordt ook een nieuwe creatie voorgesteld. De 2 iconische tassen zijn de 11.12, met de dubbele C sluiting, en de Boy Chanel. Zij krijgen er een nieuw zusje bij, Karl Lagerfeld’s nieuwste, yet to be revealed, creatie: de Girl handbag.


© Chanel by Frederic David

De meester zet de samenwerking verder met het Britse model Alice Dellal voor de Boy. Karl en Kristen slaan de handen in elkaar en brengen a new and improved campaign voor de 11.12 tas. Ook Vanessa Paradis mag weer schitteren in een kersverse advertentie voor een fonkelnieuwe Girl handbag.

Het is nog eventjes wachten tot april om de pictures te bewonderen maar met Karl Lagerfeld achter de lens en de 3 fabulous ladies ervoor kan het niet anders dan een geslaagd concept zijn.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded