Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 budget lingeriemerken

Door Tiany op 30.01.2015

Of lingerie nu duur of goedkoop is, het belangrijkste is dat ze goed zit. Het prijskaartje zegt niet altijd alles, want ook budgetmerken verkopen degelijke lingerie.

Women'Secret


©Women'Secret


©Women'Secret

Voor wie geen al te grote borsten heeft, is Women'Secret een leuk adresje. Hier vind je zowel speelse als sexy lingerie. De ene houdt van see through met kant, de andere meer van Disney. In deze winkel kan het allebei. Je kan er ook meteen leuke slaapaccessoires bij kopen. Voor minder dan € 30,- heb je bij Women'Secret al een setje. Nadeel aan deze winkel: de dames met een cup meer vallen soms uit de boot, want het is zoeken naar grote maten.

Etam


©Etam

Ook de Franse keten Etam biedt een ruime keuze aan lingerie aan. Felle kleurtjes of sexy zwart, kant of heel basic. Het is moeilijk om er iets niet te vinden. Ook deze keten is zeer budgetvriendelijk, zonder aan kwaliteit in te boeten. Elke zomer tikken we hier bovendien een goeie bikini op de kop. Love it!

Hunkemöller


©Hunkemöller

In dezelfde prijsklasse als Etam is er ook de keten Hunkemöller. In zowat elke winkelstraat zal je een winkel tegenkomen. De etalage lokt ons altijd naar binnen en eens binnen kopen we er naast lingerie ook vaak sportitems. De sportbeha's zijn een aanrader.


©Hunkemöller

Triumph


©Triumph

Triumph is ons favoriete merk shapewear. Uiteraard kopen we er ook andere lingerie (we hebben echt niet elke dag shapewear nodig, hoor). Het is een innoverend merk voor volle cups en maakt beha's die elke borst er goed doen uitzien. We also love Triumph TV. Op dit YouTube-kanaal geeft Triumph heel wat info over hun producten en tips & tricks om er very delicious uit te zien.

COS


©Cos 

Geen lingerieketen, maar ook bij COS kan je heel goed ondergoed kopen. Wat valt er te rapen? Veel basic modellen (het handelsmerk van COS), maar elk seizoen zijn er ook een aantal leuke prints en snits te spotten op de lingerie-afdeling. COS is aaaal-tijd goed. 

Topfoto ©Weheartit.com

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded