Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Look good & feel good in your lingerie

Door Angelique op 29.01.2015

Undergarments vinden is niet meteen een probleem. Er zijn heaps of choices out there en dat kan best overweldigend zijn. Naast de 4 lingerietrends die je al op deze site kon vinden, zijn er nog enkele zaken waar je aandacht moet aan besteden.


© Pinterest

Lingerie moet in de eerste plaats een persoonlijke overtuiging zijn. They are basics die je typeren en waar je je goesting volledig in moet vinden. Het is belangrijk om te beseffen dat het niet per se nodig is om jezelf in standaard lingerie te steken. Net als je kledingstijl is je keuze van ondergoed geheel eigen aan je persoon en volledig oké. Want something edgy? Awesome! Blijf je liever toch bij simple things, da’s ook helemaal goed. Lingerie draag je voornamelijk voor jezelf zodat je je zelfzeker, sexy en amazing kan voelen, all day every day.

De niemendalletjes moeten je lovely lady lumps ook voldoende steun bieden. Zorg er dan ook eerst voor dat je je maat kent. Koop geen broekje dat in je vel snijdt of van je kont zakt en beware of badly fitting brassieres! Er zijn veel statistieken van vrouwen die de wrong bra size aantrekken en ik geloof die data echt. Toch is het niet moeilijk om je eigen maat berekenen. 


© Vogue

Neem een meetlint en plaats die net onder de borst op je ribben. Ga ermee rond je lijf en houd het evenwijdig met de grond. Trek het lint niet te strak maar zorg dat het comfortabel op je huid aansluit. Kijk dan welk cijfer je uitkomt en baseer je hierop, bvb. 73 cm wordt een maat 75. Daarna is de cupsize aan de beurt. Met het meetlint ga je van de tepel helemaal rond en kijk je terug welk cijfer je uitkomt. Van dit cijfer trek je de rugomvang af en aan de hand van het verschil kan je je cupmaat te weten komen. Ik heb nog een handig tabelletje voor je zodat je ’t makkelijk kan uitrekenen.

Nog iets wat cruciaal is in de juiste beha-keuze is welke periode je aan het doormaken bent. Bij tieners, waar alles net begonnen is, is het aangeraden om een behaatje zonder beugel te dragen. De borst is volop in ontwikkeling en moet naar z’n natuurlijke vorm kunnen evolueren. Bij een te strak zittende en met beugel gevormde bra hebben de jonge boobies niet genoeg, ahum, speelruimte. Ook bij zwangere vrouwen zijn zachte en beugelloze beha's aangewezen. Je gehele lichaam ondergaat een life changing experience en the breasts hebben nood aan lingerie die dit toelaat.

Allright, zoals ik al zei, is lingerie een element dat je met volledige overtuiging moet kiezen en dragen. Play around with it! Stem het af op je humeur, laat het passen of net clashen met de outfit die je aantrekt, verras je lover met iets jaw dropping of draag het als a little secret weapon die je een attitude boost geeft. 


© Pinterest

Honestly, je moet soms uit je comfort zone stappen en ontdekken waar je jezelf echt prachtig in voelt. Trek die lijn dan door naar je alledaagse leven en draag wat meer unmentionables die je van een lift voorzien in je wardrobe, spirits and confidence. Best tip ever.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded