Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rain, rain, rain and how to dress 4 it

Door Michael op 28.01.2015

Vroeger, als het regende, hadden we enkel die lelijke opfrommel K-Waytjes die we rond ons middel konden klikken. Veel fashion was daar niet echt aan. Toen was de mentaliteit nog: “Het moet functioneel zijn, maar niet mooi” en rainwear was dat al zeker niet. Al een geluk dat ik toen nog niet besefte wat ik aanhad, #traumas. Tijden veranderen en nu zijn we opzoek naar good looking regenkledij en net iets meer stijl… sorry bomma!  

Tegewoordig zijn trendy regenjassen en een paar goede boots een echte noodzaak. Vaak worden deze stuks gestyled als fashion items en kunnen ze een outfit helemaal pimpen. Ik heb me er zelf ook al eentje aangeschaft en damn, ik ben er blij mee. Ik kon het weer niet laten, ach ja shopaholic, just embrace it

Massa's regen, zoals altijd hier in België, smeekt om jassen die wel een paar druppels kunnen verdragen. Om je te beschermen tegen natte kleren en uitgeregend haar hebben wij enkele stylish rainproof merken geselecteerd!

ASOS

De webshop ASOS kent iedereen. Zowel voor mannen als voor vrouwen een echte online fashion planet! ASOS biedt honderden verschillende merken aan, maar wist je dat ze ook eigen collecties hebben? Deze leuke regenjassen met een edgy laklaagje in zachte pastelkleuren zijn onze absolute favo's. Een beetje kleur op een regenachtige dag maakt je instant happy!

Rains

Die Denen kunnen er toch wat van, hoor. Op het vlak van mode en design zijn ze absoluut 100% mijn ding. De raincoat die ik heb gekocht, is toevallig ook eentje van Rains en ik ben suuuuuper tevreden. Zowel poncho's, knoopjassen of jassen met een rits, ze hebben alles in huis. Zeker een goede en fashionable oplossing als je aan vervanging toe bent! Bye, bye oude K-Way. 

Aigle

De American eagle staat voor kracht en overtuiging, net zoals de Amerikanen het graag hebben. De jassen van het Franse Aigle kunnen terecht de vergelijking aan met deze adelaar. Ze zijn iets klassieker dan de andere merken in dit artikel, maar een tijdloos item is altijd een goede optie als je een twijfelaar bent. Aigle is er zowel voor mannen als vrouwen en heeft en plus ook nog winter boots in de aanbieding. 

Barbour

Engeland doet me instant denken aan klassevol en helemaal doordrenkt in British traditions zoals English tea. Barbour is daar ook zo een traditie van. Het merk was vroeger super bekend bij mensen die in het weekend graag gingen jagen in de bossen. Ik krijg al kriebels als ik eraan denk, bah! Nu is Barbour ook super hip onder de niet- hunters. Army green is toch een keeper. Go for it

Stutterheim

Ik zei je toch daarnet al dat de Scandinavische landen weten wat stijl is? Nu houden we halt in het mooie Zweden. Stutterheim brengt de klassieke old school vissersjassen helemaal back to life! Weet je nog vroeger toen je aan zee de vissers op het strand zag, met hun paarden, vissend naar garnaaltjesCheck! Stutterheim heeft exact dezelfde jassen, maar dan in leuke kleurtjes. Yellow mocht wel absoluut niet ontbreken. 

Hunterboots

Okéeee, stiekem kon ik het niet laten om deze supertoffe laarsjes ertussen te steken. Want met een pump of een regular hakje ben je niet echt rainproof he girls! Deze Hunterboots zijn stoer, handig en ze zien er goed uit. Alle criteria zijn beantwoord, dus ze zijn definitely Belmodo proof! Wat ik vooral super vind, zijn deze enkellaarsjes. Ze zijn 100% waterproof en hebben een antislipzool. Gat in de markt, bingo!

Foto's © Weheartit, ASOS, Rains, Aigle, Barbour, Stutterheim en Hunterboots.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded