Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo gaat op Nike 3-daagse!

Door Koen op 27.01.2015

En push en 1, 2, 3, 4 en op en strekken, adem in en rust! Wat een succes was ons 3 daags tripje langs de Nike Store op de Meir in Antwerpen. De meeste mensen boeken een weekend aan zee, wij opteerden voor Nike. Een weekendje vol sport en mode is the best combo ever.

Stylish outfits, leuke pictures en sporty ladies waren zowat de rode draad van ons Nike avontuur. Follow me want dit wil je niet missen! 

Dag 1

Een avondje vol sporty outfits, workouts, fittings en natuurlijk Nike! Welkom bij de 1ste ronde van de Nike styling sessies. Voor deze cosy sport gathering op donderdag 22 januari hadden we enkele bevriende bloggers waaronder Ellen kegels en influencers als Katrin Swartenbroux uitgenodigd om samen met ons het nieuwe jaar als echte atleten in te zetten. 

Hoe gezellig en plezant het ook was, we got down for some serious business! Stilte voor de storm met een lekkere smoothie en hapjes zou je kunnen zeggen. Nadien iedereen strak in het pak in zijn nieuwe Nike outfits. We konden eraan beginnen!

Praise the lord voor onze lieftallige EKIN van dienst Janet die iedereen een geweldige uitleg gaf over de Train Run Live collectie’s van Nike. Al onze @NikeWomen waren op de hoogte van wat nu precies perfect pastte bij hun loopstijl, body en persoonlijk trainingsschema

Ready, set, go! Beginnen deden we met een kort sprintje op de loopband voor de gait analysis, maar dat was nog niet alles. Achteraf werden onze lieftallige ladies getrakteerd op een Nike work out sessie.

Tijdens de sportsessie had ik even het gevoel dat ik in een videoclip was terechtgekomen zoals de “Call on me” clip! Gieren en brullen gepaard met afzien en rondvliegend zweet is volgens mij de beste omschrijving van deze 30 minuten. #JustDoIt was de pumping motivatie om de sfeer hoog te houden.


We hebben natuurlijk niet enkel afgezien, zo zijn we niet! Achteraf waren er gezonde raw food snacks van ALL GOOD om de avond op een full 100% healthy manier af te sluiten. That’s the spirit

Opnieuw gepakt en gezakt met hun nieuwe Nike goodies en de super toffe #JustDoIt sport matjes was het voor de genodigden een echte topavond.

Dag 2

De volgende dag, vrijdag 23 januari, was het de beurt aan onze lieftallige winnaressen van onze Belmodo wedstrijd "Win een personal Nike Styling sessie". 

Dat ze enthousiast waren is een echt understatement. Wie zou dat nu ook niet zijn als ze gestyled worden in een volledige Nike outfit? Zowel Sofie, Tamara en Elisabeth zagen het volledig zitten en waren helemaal klaar voor hun tête à tête met onze sporty Tiany

Tiany & Janet namen onze winnaressen mee op Nike reisje door de winkel en gaf hen personal styling advies. Welke legging past nu goed bij welke top? Wat aandoen in de winter als je gaat lopen? Welke shoes kan ik het best aandoen bij welke workout? Op al deze vragen hadden onze ladies een antwoord klaar.

Voor onze winnaressen zijn de lelijke sportoutfits in elk geval verleden tijd! 1 voor 1 waren ze superblij met hun nieuwe Nike top en tight. Fashionable gaan joggen is vanaf nu de basis van hun sporty life!. 

Dag 3

Toen was het alweer de laatste dag van ons Nike weekend. Ach, je weet wat ze zeggen: last but not least en zo dacht Joy Anna Thielemans er ook over. 

Zaterdag 24 januari draaide het allemaal rond de winnaressen van de Regram wedstrijd op Instagram. Een foto reposten en de juiste #'s gebruiken was het einge dat je moest doen om bij de gelukkigen te zitten. De #JustDoIt was nog nooit zo on fire als de afgelopen week. Hmmmm ik denk dat onze winnaressen er voor iets tussen zitten.

Zowel Joy als de girls vonden het een geslaagde namiddag! Kijk eens hoe ze schitteren met hun goodiebags. Helemaal klaar om er eens goed in te vliegen en die inner sporty spice naar boven te laten komen. 


Winnares Ellen.                                                       Winnares Eline.


Winnares Maty.                                                       Winnares Leila.

Nogmaals een dikke proficiat aan alle winnaressen. Wij vonden het een geslaagd weekend! Hopelijk tot een volgende keer Nike wink.

Fotografie door Bram Laebens. 

page loaded