Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

California dreaming met Liberty Garden

Door Michael op 26.01.2015

California dreaming on such a winter’s day. Met onze haren wapperend voor de ventilator dromen we van de zomer. Liefst van al een zomer aan de Amerikaanse West Coast met kledij van het piepjonge label Liberty Garden dat zich ook inzet voor het goede doel.

Liberty Garden is een Amerikaans kledinglabel uit Californië. Met ultravrouwelijke silhouetten worden de surf chicks naast de plank elegante vrouwen die de flair van de Sun State blijven uitstralen.

In de SS2015 collectie zien we verschillende materialen die moeiteloos gecombineerd worden. Leder gaat samen met kant en we zien ook veel suède. Zowel gedrapeerde jurken als broeken en jumpsuits passen in het verhaal. Easychique en relaxed with power zijn de codewoorden in de collectie.


Opvallend kiest Liberty Garden niet voor uitgesproken tropische kleuren. Het merk werkt bewust met veel zwart en wit, aangevuld met pastelblauw en poederroze.

Fashion & charity is a match made in heaven. Ook Liberty Garden is meer dan kledij. Het label werkt nauw samen met Artsen Zonder Grenzen om iedereen in de wereld de levensnoodzakelijke medische verzorging te bieden die elk van ons verdient.

Voor elk verkocht kledingstuk geven de Calfornia peeps een malariabehandeling aan AZG. Maak het verschil met je garderobe. Buy 1 piece, change 1 life.

Liberty Garden is o.a. te koop bij SN3 in Antwerpen, Bleu C’est Gris in Gent, Francis Ferent in Brussel en Uno in Knokke.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded