Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sexy underwear for the boys!

Door Koen op 25.01.2015

Het is voor les mademoiselles niet altijd evident om goed ondergoed (get it?) te vinden, maar ook mannen kennen dit conundrum. Er zijn zo veel verschillende soorten onderbroeken, in talloze soorten stoffen en met ontelbaar veel motiefjes. Niet makkelijk om de juiste keuze te maken.

Vandaar dat ik mezelf uitroep tot gids en jou begeleid in de wondere zoektocht naar the perfect and hella-sexy underwear.

Welke soort wil je? Er zijn de briefs, boxer briefs, boxers, longjohns, en voor de durvers strings en jock straps. Ik hou m’n uitleg bij de standaard modellen, for the specials geef ik je de vrijheid om zelf op zoek te gaan.


© American Apparel.

Briefs

Iedereen kent het model, ’t is alom bekend als ‘de speedo’. Nu moet ik je verzekeren dat het echt niet meer zo outdated is om dit model aan te trekken. Mooie exemplaren, als die van American Apparel, zijn echt eye candy.  Ook Original Eskimo is een topper en daar steun je, ahum, jezelf en ook de Belgische markt mee.


© Calvin Klein.

Boxer Briefs 

Deze zijn beetje het verlengde van de briefs, letterlijk dan, want ze zijn even strak maar met langere pijpjes. Ik vind ze ’t mooist in neutrale kleuren die Calvin Klein aanbiedt. Maar ze zijn uiteraard beschikbaar in alle mogelijke variaties op color and print van, bijvoorbeeld, H&M.


© www.myunderwear24.be

Boxers

Deze variant is de meest airy and breezy. Volledig losse stof en lange pijpen die je huid volledig van breathability voorzien. De lengte varieert ook enorm, je hebt er die tot halverwege de dijen komt tot een more modern kortere lengte. Ik ben fan van die van Skiny!


© N2N Bodywear.

Long-Johns

De winter is nog lang niet voorbij en daarom is een investering in lange onderbroeken geen verkeerd gedacht. Ze lijken eigenlijk heel erg op pyjama bottoms maar dan zachter, more fitted and a lot sexier. Mocht je toch niet opteren voor long underwear maar je wil wel lekker warm blijven rep je dan naar Heimweh.be want die hebben ‘all in one’ ondergoed waar je broekje uitloopt in een singlet. I love it.


© Heimweh.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded