Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Cloakroom

Door Michael op 24.01.2015

Als er nu iets is waar ik absoluut geen probleem mee heb dan is het wel shoppen! Oke, let’s be honest de titel shopverslaafd zou me niet misstaan. Oh well, just embrace it zeker? 

Het enige probleem dat ik dan wel weer heb, is geen tijd! Ik ben een krak in time management, maar even rustig wat gaan winkelen om m'n garderobe te spijzen zit er spijtig genoeg niet in. Enter The Cloakroom! Een superhandige oplossing voor heren wiens timing het niet toelaat om urenlang de shops af te schuimen.

I know, online shopping is ook een optie, én die benut ik ten volle. The Cloakroom doet het anders dus spits de oren.

The Cloakroom

Voor mannen als ik met weinig tijd of die beginnen shaken van de stress bij het woord “shoppen” is er dus The Cloakroom. Het Deense duo Kasper & Asbjorn zagen hun kans schoon en begonnen hun eigen online personal shopping platform. Een verademing en super makkelijk bij je thuis geleverd.

Een personal shopper for free? Oh yeah het kan. Je gaat naar de website, vult je shopping test in, geeft aan je personal shopper je wensen & maten door et voilà er wordt een pakje samengesteld speciaal voor jou. Je personal shopper wordt je toegewezen of je kiest zelf wie je als hulp wil inschakelen. Ik liet me uitgebreid helpen door de Belgische styliste Valerie uit Antwerpen.

You’ve got mail! Het pakketje wordt thuis afgeleverd inclusief 3 outfits bestaande uit 15 items. Aanpassen, wat rondwandelen en kiezen welke je zal houden en welke niet. Simpeler kan het niet.

Mijn box zat vol ...

Mijn 1ste outfit bestaat uit een combo van blauw & grijs. Het mixen van prints is iets waar ik compleet gek van ben. De bolletjes trui samen met de gestreepte sokjes maken je outfit meteen tot een speels geheel. Broekje oprollen en ready to go

1. Sokken van  Lyle & Scot .
2. Sneakers van Gram.
3. Jeans broek van Minimum.
4. Bolletjes trui van Anerkjendt.
5. Strikje van Paul Smith.

Een combi van zwart & wit is lekker classy maar kleuren maken het more fun. Doe mij dus maar een gezonde dosis color om de dag door te komen. Hihi, that's me

1. Sokken met prints van Knowledge Cotton Apparel.
2. Trui met kleurovergang van Junk de Luxe.
3. Chino van Samsoe & Samsoe

Basic hemdjes in alle mogelijke kleuren is super handig. Ik denk niet dat er 1 kleur ontbreekt in m'n kleerkast. Voorlopig heb ik een gigantisch arsenaal aan diverse kleuren en variëren is het devies. Duuuus Monday blue shirt day, dinsdag doen we groen, woensdag doen we zot met roze ... en ga zo maar door.

1. Green shirt van Kronstadt.
2. Licht blauw hemd van Samsoe & Samsoe.
3. Clean white hemd van Junk de Luxe.

Na een stevig pasbeurt met alle kleding die in de box van The Cloakroom zat had ik enkele broeken die toch een maatje kleiner konden. Valerie volgde alles van nabij op en stuurde me daarom razend snel een paar nieuwe maten. En inderdaad die pasten perfect!

Mijn keuze was snel gemaakt en nu heb ik 2 nieuwe broeken om dit bar winterweer door tekomen. The Cloakroom een aanrader!

 Zin gekregen om zelf aan het shoppen te slaan of je vriend te verrassen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de site van The Cloakroom

Met medewerking van Jan Van Eldere.

Foto's © The Cloakroom, Colourfulrebel en Belmodo.

page loaded