Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De perfecte outfit voor winterweer

Door Michael op 24.01.2015

Zie jij jezelf ook al zo stylish flanneren naast je hubby of bf deze winter? Wie kan daar beter voor zorgen dan wij hier bij Belmodo … Eerder kon je bij ons al lezen dat poncho's super hot zijn. Natuurlijk zijn er ook nog andere opties deze winter!

Een outfit in de zomer is easy hé girls. Een fleurig kleedje, toffe zonnebril, hoedje, flipflops en je bent ready. De winter is een ander paar mouwen. Al die lagen, dikke truien om dan nog maar te zwijgen over koude voetjes in je schoenen. Een echte hel! 

Na lang online researchen en de allerbeste topstuks verzamelen hebben we de perfecte outfit samengesteld voor jou this winter!

1. Fake fur bontjes zijn super hot deze winter. Wij hebben hier gekozen voor het kortere crop model in een eye catching bordeaux kleurtje. Deze winter is het bye bye full black. A touch of color is een plus! Deze van Nelly is een topper. (€ 76,-)

2. Met deze black boots van A.F. Vandevorst maak je echt elke outfit tot een succes. Voor de sneeuwstormen en ijsplekken op het voetpad kunnen de ladies wel iets anders gebruiken dan een naaldhakje. Ga voor een stoerder botje met een brede hak. Het liedje "these boots are made for walking" klinkt al in mijn hoofd! (€ 518,-)

3. Een elegant hoedje in combo met een zonnebril geeft je instant een mysterieuze, onbereikbare look. Dat is de look die elke vrouw wel wil bereiken. Bon, een zonnebril in de winte r... soms, als we geluk hebben, kan er zo eens een helder dagje tussen zitten! Alleen deze hoed van Zara is an sich al een statement piece

4. Halleluja voor de hippe A lijn skirt! Dit is nu eens echt een item dat elke vrouw kan dragen en die er altijd goed uitziet! Palms up voor deze Acne shine black rok die wij hebben ontdekt. Doe dit aan en je voelt je meteen Marry Poppins in een Disney film terwijl je dartelend over de straten loopt. (€ 350,-)

5. Deze simpele blouse in combo met de rok is een echte winner. Steek je hemdje nonchalant in je broek of skirt en je look is meteen chiquer. Geen gesukkel met dikke truien want je hebt er een super comfy fake fur jacket over. Warm genoeg! Dit hemdje van COS is onze favo! (€ 59,-)

6. Weg met geklede handtassen deze winter! Pimp je outfit met een leuke backpack. Dit zilver blingbling hebbeding is van het all time favourite merk Topshop. Heel simpel, maar geeft toch net die extra edgy touch! De back- to-school-look met je rugzak en klaar. Wij zijn echt fan. (€ 16,-)

Sla dat spaarvarken stuk en rep je naar de winkelstraten om jouw eigen winter-proof outfit te gaan shoppen! 

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded