Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Will You? by Tiffany & Co

Door Koen op 22.01.2015

Liefde, l’amore, l’amour, liebe, leafde, love, l’amor, kärlek… Iets mooier dan echte ware liefde bestaat niet. De romanticus in mij komt al meteen naar boven! Een mooi huwelijksaanzoek, een prachtige bruid, een gelukkig koppel en die welbefaamde liefdeskus en mijn hartje wordt zo week als een Danone pudding.

Welk juwelenmerk past er nu het best bij deze ultieme liefdesverhalen en droombeelden rond liefde? Ik moet niet echt lang nadenken. Voor mij en velen onder jullie zal dat wel het autenthieke romance brand Tifanny & Co zijn. 

Sinds 1837 zorgen deze romantische zielen al voor uitbundig krijsende vrouwen, gelukkige koppels en vele “happily ever afters”. Een moderne kijk op het sterkste gevoel ter wereld. L’ amour gaat zoveel verder dan alleen manneke en vrouwke spelen. Als dat jouw mening is, that’s sooooooo 1999

De nieuwe spring 2015 collection is een echte primeur voor de reclamewereld, maar zeker ook voor Le Tiffany & Co zelf. Voor de 1ste keer in hun geschiedenis gebruiken ze in hun campagne een same sexe couple. “Eindelijk!!” is het 1ste woord dat in mij opkwam bij het zien van deze prachtige foto. 

Toch blijft het zeer uitzonderlijk dat er een gay couple wordt gebruikt in reclamecampagnes van de big brands. Spijtig vinden wij hier bij Belmodo want het is toch ooooooh zo cute! Voor ons is dit in ieder geval NIET cutting edge, maar doodnormaal. Meer van dit aub!

Moderne koppels passen enkel in een modern city. Wat dacht je van New York? Verschillende real life koppels werden gefotografeerd in the big apple. Fotograaf van dienst was de geweldige Peter Lindbergh. Elk staan ze voor een ander stadium van hun relatie. De prille liefde, getrouwde koppels, verloofde koppels, met kleinkinderen of ervaren koppels, ze zijn allemaal aanwezig in de campagne. 

Elke relatie is uniek en dat zijn de prachtige juwelen van Tiffany & Co zeker ook! Voel je de marriage kriebels ook stilletjes aan opkomen?! Zoeken naar die ene levenspartner zou ik zeggen. Als je elkaar al gevonden hebt, is dit misschien wel een subtiele hinty hinty waard. 

Foto's © Tiffany & Co.

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded