Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: Chiara Ferragni’s SS2015 loafers

Door Lien op 22.01.2015

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar nieuwe manieren om mijn net verdiende loon onmiddellijk terug uit te geven (onder het motto no shame in my game), en deze week zag ik alweer iets op mijn Instagram feed passeren waarvan ik instantly (hoe toepasselijk) superhebberig werd.

Here we go agaaain...

En de titel zegt het al, jawel: ditmaal ben ik als een blok gevallen voor de nieuwe SS15 schoenencollectie van Chiara Ferragni want - oh yeah - ze zijn helemaal fastfood inspired!


De loafers zijn heerlijk relaxed maar dankzij de glitter toch ook een beetje gekleed. En trust me, van zodra je de glitter van Chiara's schoenen in het echt hebt gezien, wil je geen andere meer! Oogverblindend mooi, letterlijk en figuurlijk!

Bling bling, net hoe ik het graag zie. Klein ekstertje, ik, en ik schaam mij er niet voor. Waarom zou ik ook? ... Ha! Wat een comeback!


De loafers zijn beschikbaar in popcorn-, hotdog- en hamburgerpint. Ik vind ze persoonlijk al-le-maal even mooi, dus het zal nog even wachten zijn met bestellen want alledrie, dat zou er nu toch echt wel over zijn ... De loafers zijn trouwens van jou voor € 175,- en shop je online

Maar je hoeft niet alleen voor de loafers te gaan natuurlijk, want de fastfoodprintjes zijn er ook in slip on- en espadrillevorm. Iets stoerder, met een heel erg groot vakantiegevoel. Love it!

En, en, en? Supermooi, toch?! Maar euh ... Laat daar wel nog een 38,5-je over voor mij he ...

Foto's via © Instagram Chiara Ferragni.

page loaded