Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

David Beckham doet het opnieuw met H&M

Door Koen op 21.01.2015

Extra, extra, read all about it! Have we got news for you. Het succesverhaal tussen David Beckham en H&M continues. Na de ondergoedlijn die Becks voor de Zweedse modeketen ontwierp en modelleerde komt David met een nieuwe samenwerking op de proppen.

De ex-voetballer ging de uitdaging aan en creëerde een Modern Essentials collectie. De reeks bevat onmisbare basic items die een Becks-update kregen. New and improved stuks die strak, fris en stijlvol zijn. Net als David Beckham zelf, eigenlijk. 

De campagne wordt prachtig in beeld gebracht door Marc Foster, bekend van Quantum of Solace. Voor het volledige filmpje is het nog even wachten, maar de behind the scenes video has us wanting more.

 

Daar bovenop krijgt de Bodywear ook nog eens vervolg. Loungeware items die uit conventional colors als marineblauw en grijs bestaan met een splash of oranjerode accenten en uiteraard ook de bekende onderbroeken zijn weer beschikbaar.

Beide collecties zijn vanaf donderdag 5 maart 2015 beschikbaar all over the world in H&M-winkels en online. I know where to take my boyfriend for some Spring shopping.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded