Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Stan Smith styling queeste

Door Loes op 20.01.2015

First world problem alert! Ik zit met een probleem van formaat, ahum. De Stan Smith Adidassen blijken een blijvertje te zijn en al was ik niet van moment 1 fan van deze nostalgische sneaker… ik begin te buigen… Plooien, in katzwijm te vallen…

Ok ok, I admit, ik wil ze gewoon. (al heeft het feit dat ze tegenwoordig met roze of goud te verkrijgen zijn er ook wat mee te maken…)

Maar wat is ’t probleem dan zeg? Awel, ik ben geen ‘jeans, sweater en sneaker’-kind of girl. Ik heb niet de flair van een Afterdrk om er tegelijk casual en cool uit te zien. Ik kies standaard voor meer dramatische looks en laten die schoenen nu eigenlijk niet zo dramatisch zijn. Missie: how to wear the Stan Smith babies?

All black

Goed nieuws: all black everything is een perfecte combo met deze hagelwitte schatjes. Zwart krikt het stoere imago van deze sportieve schoenen een beetje op. Denk edgy: Ledere jackets, messy hair, stoere bermuda’s en een stevige portie rock'n roll attitude staat heel erg goed. 

Or… all white

Er wordt wel eens gezegd dat ik een mens van extremen ben, laat ik dat bij deze dan maar eens waarmaken. Van all black meteen naar all white. Of neutrals, zo soepel wil ik dan nog wel zijn.

Een volledige look in het wit oogt zowel rustig als opvallend. Niet veel mensen durven het aan maar ik ben absoluut voorstander. De Stan Smith geeft dan dat nochalante kantje aan een heel gestylde outfit. 

Blote enkels in de sneeuw? Yes. We. Can.

Wat maakt of kraakt je outfit met Stan Smiths? Een stukje bloot vel, raar maar waar. Je broek net 1 slag omkrullen of ze kopen met water in de kelder is de truc. Lien vertelt je verder alle do's and don'ts in het artikel Mijn jeans? Enkel ankle baby!

BURN the panties

Misschien is het overbodig om te zeggen als je bovenstaande tip hebt gelezen maar please DON’T als het gaat over panty’s in combinatie met Stan Smiths. Je ziet geen stukje huid meer, krijgt rare benen en zwarte panty’s bij witte schoenen zijn een raar zicht. (Het is onnodig om te zeggen dat huidskleurige panty’s niet eens een optie zijn, toch? Thank god.)

Oversized is not overrated

Denk je bij bovenstaande tips: no way josé! Kies dan voor oversized broeken die nonchalant tot op de grond gaan. Super handig … nee I know, not really. Maar wel heel erg pretty! En daar doen we het voor toch? Combineren met een mooie oversized, fuzzy sweater of een lange jas and you are ready to go!

Ohja, P.s. Voor de mannen heb ik nog 1 woord, allé ja 6 keer 1 woord om precies te zijn: YES. Doen. Ja. Nu. Allemaal. Thanks.

Foto's © Pinterest 

page loaded