Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mijn jeans? Enkel ankle baby!

Door Lien op 18.01.2015

Vergeet die giga decolletés of inieminie kleedjes, want in 2015 gaan wij allemaal en masse met de enkels bloot. Jep, stop die kousjes al maar weer weg (tenzij het kwik onder de 7° C wipt natuurlijk, griepkes en longontstekingen wil ik niet, ik herhaal niet, op mijn geweten!), want dé trend voor dit jaar, dat zijn de enkelbroeken.

De iets te korte broeken zien er heel erg gesofisticeerd uit en zijn, guess what, alweer een heel makkelijke manier om er helemaal on trend uit te zien. Zo heb ik het graag natuurlijk, een beetje makkelijk. Luiwammesje he ... Kan er niets aan doen!Een beetje kou, daar moet je wel tegen kunnen met deze look, maar geef toe: het ziet er very girly en zelfs wat frêle uit, zo'n ontbloot enkeltje. En het leukst van al, je moet echt wel al héél erg lelijke enkels hebben, wil deze trend jou niet staan.

En een héél erg lelijke enkel, ik weet niet of jij dat ooit al bent tegenkomen maar ik persoonlijk heb er in mijn hele lange leven nog nooooooooit zo 1tje gezien. Dus je weet wat dat wil zeggen ... You gotta show us some skin, babycakes! Ziet er goed uit!Het leuke aan de enkellange broeken is dat je ze supermakkelijk kan combineren met je allerzotste statement shoes. Meer nog, enkelbroeken zijn daarvoor gemaakt, want wat heb je aan een blote enkel zonder waw-schoen waarnaar je dan kan staren? Niets, natuurlijk!

Weer een excuus erbij om te investeren in die mooie Chiara Ferragni loafers of luipaardprintschoenen ... Meer heeft dit Belmodo addictje niet nodig, ha!

Where to get yours ...

En dan komt nu het gedeelte waar we allemaal op wachten, want hé, hoe laat is het? It's online shopping time, honey! Want ik ging weer speciaal voor jou (wat een altruïst ben ik toch eigenlijk) op zoek naar de leukste te-korte-oepsikhebwaterinmijnkelder-broeken van dit moment.

Joehoe!

1. Grijze cigarette denim - € 49,95 bij Zara.
2. De 'Stiletto' jeans - € 295,- bij Current/Elliott.
3. Anine Bing ripped jeans - € 175,- via KURE.
4. Coated & cropped - € 208,- van Mother.
5. Highwaist donkere jeans - € 55,- van Topshop.

Enfin, ik denk dat je weer weet wat je te doen staat, zeker? Jazeker hipperd, crop like it's hoooot!

Foto's via © Sincerely Jules, We Wore What, IG Chiara Ferragni, Victoria Tornegren & Tumblr.

page loaded