Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat moet je absoluut scoren tijdens de solden?

Door Koen op 16.01.2015

Door alle soldenartikels die de revue al gepasseerd zijn hier op Belmodo veronderstel ik dat iedereen wel op de hoogte is dat het soldentijd is … Hoogstwaarschijnlijk ben je ookal wel eens gaan rondneuzen in je favo winkels tussen de immense klerenmassa en mischien heb je ook al een paar goodies tot de jouwe gemaakt. 

Allemaal goed en wel, maar zou een shopping guideline niet handig zijn? Met alle hot items die je zeker zou moeten bij elkaar shoppen om helemaal 2015 ready te zijn? Ik zie je dwars door men scherm uitbundig JA knikken: ‘Yes pleeeaaase!’ 

Hoe toevallig toch dat wij dit once again weer wisten en al meteen een lijstje klaargestoomd hebben voor jou! Be ware, plan al maar meteen je next shopping day want je gaat je niet kunnen inhouden. I tell you that

Trend: Yellow


Topshop en COS.

De trendkleur die jij moet scoren tijdens de solden? GEEL! Inderdaad, het mag eens iets anders zijn, dachten ze dit keer in de fashiontrend hoofdkantoren up above. Ik vind het iets hebben.

Stiekem ben ik altijd al een yellow fan geweest, maar mijn mening werd niet door velen bevestigd. Nu ben ik 100% zeker dat ik meer followers ga krijgen dit jaar. Yay voor geel! #followme

Trend: Oversized winter coats


COS en Rochas.

Een oversized winter coat is iets wat je absoluut moet scoren als je door het afgelopen zachte weer nog niet de perfecte extra warme winterjas bent gaan shoppen. Neen ik spreek niet meer over de huidige sneeuw-ijzel-vries aanvallen, don't mention.

Tijdens de sales is dit het perfecte moment om die toch iets duurdere aankoop aan de haak te slaan. Want let’s be honest een winterjas mag wel net iets meer kosten, niet? It covers your whole outfit, dus zorg maar dat het een statement piece is. 

Trend: Culottes


MSGM en H&M.

Culottes zijn de nieuwe hype voor SS2015, I guarantee it! Je kan ze nu al proberen scoren tijdens de solden en ik ben ervan overtuigd dat ze al ergens te vinden zijn.

Het is weer even wennen aan de speciale snit, maar geloof mij, straks loopt elke fashion goeroe hiermee over straat. Combineer ze met een strakke blouse en een losse cardigan of een crop top en een blazer. Succes verzekerd!

Trend: Hoeden en Beanie's


BOY, American Apparel, Zara en H&M.

Hoeden en beanies zijn TE HOT, can’t handle it no more! Een mooie grote wijde hoed die elegant over je lange lokken valt en je outfit helemaal afmaakt? Yes please! Of een leuke beanie in een toffe kleur die die extra touch geeft aan je sobere look. Je vind ze echt overal tijdens de solden.

Voor elke outfit een matching beanie en tijdens cocktailavonden een paar hoeden? Why not, je kan er niet genoeg van hebben. Oh, ooh ik ga jullie nog bankroet krijgen!

Trend: DR. Martens


Dr. Martens.

Dr. Martens zijn persoonlijk mijn favoriete shoes! Iedereen is weg van alle mogelijke sneakers in alle kleuren, maten en vormen maar deze babies verdienen ook een beetje aandacht. Dragen in de winter en in de zomer? No limits, het kan allemaal! Hoog, laag, shiny, mat of loafers... Am I in shoe heaven?! Lekker stoer en edgy onder een girly kleedje of een skinny jeans. Ja ik voel het al aankomen, binnenkort heb ik ze allemaal, oh nooo...

Trend: Black & White


Acne, River Island en &Other Stories.

2014 was all about "Orange is the new black" en ik geef toe dat ik superfan ben, van de serie dan toch, niet echt van de kleur! Geen orange voor mij. Ik blijf bij mijn "Black is the new black quote".

De perfecte combo black & white is nog steeds een keeper en een trend om zeker te volgen, ook in 2015. Met deze 2 kleuren creëer je in no time elke mogelijke stijl en look in the universe. Gespot bij zowat elk merk dat er maar bestaat, dus ik verwacht op zijn minst binnenkort een black & wite afdeling in jouw kleerkast.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded