Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bomber jackets are always a good idea

Door Loes op 13.01.2015

Feitelijk nooit helemaal weggeweest maar als hij weer druk oppopt bij de hipsters, kunnen we toch spreken van een kleine revival. De bomber is eigenlijk niet echt warm in dagen van stormen met windkracht 1.000 en 49.330 liter water die uit de hemel komt vallen. Cool? Dat is hij dan weer wel.

Dus zoals altijd voorzie ik jou van uitstekend advies: laat die lekkere, gevoerde en winddichte winterjas maar thuis, praktisch is soooooo overrated. De esthetiek van een mooie bomber jas is daarentegen zwaar ondergewardeerd. Laten we daar nu toevallig verandering in brengen. What to wear, what to wear boys and girlsss?

The ultimate classic

Een zwarte bomber is zo klassiek als oma’s tomatensoep met balletjes. Vertrouwd, een tikje cliché maar we kunnen absoluut niet zonder. Black is always beautiful. Wil je toch voor een apart exemplaar gaan? Kan je nog kiezen voor mouwen met structuur zoals bij Asos (links) of Nastygal (rechts).

One for the team

1 voor allen, allen voor 1. Of misschien toch maar niet. Want met zijn allen in dezelfde jas lopen is een tikje belachelijk, tenzij jullie de nieuwe pink ladies zijn natuurlijk. You can’t sit with us, ofwa? Natuurlijk wel, want die bomber jas is in ieder geval totally FETCH! Je kan de rechter scoren in de webshop Unif.

Say it gurl! 


Mijn absolute favoriete type bomber jack is de kitschy variant met grote schreeuwerige en vaak hilarische teksten op de achterzijde. De fit is vaak iets stoerder en unisex dus pas op dat je de maten niet te groot bestelt.

Wil je iedereen al dan niet sarcastisch laten weten dat je een rich bitch bent? Dan moet je wezen bij Urban Outfitters. The Praise the bored bomber kan je scoren bij Unif.

Not the ordinary kind of bomber

L

Lang. Kort. Zonder kraag, Print. Textuur. Leder. See through. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een bomber van. Een dosis inspiratie voor iedereen die niet houdt van klassiek als tomatensoep met balletjes.

Zowel de bomber met pareltjes als de extra lange bomber kan je vinden bij Asos. (en ze zijn nog eens in sale ook!!) 

In 2015 draag ik echt meer kleur … misschien.

Oke. Vergeet het zwart. Of doe op zijn minst je best. Welke kleur staat je nog fantastisch? Tijd om daar het accent eens op te leggen. Dit voornemen heb ik ieder jaar en sneuvelt meestal in februari. Aangezien januari nog in volle bloei is ben ik nog op zoek naar de ultieme babyblauwe bomber! Let’s do this shit, American Apparel (rechts). 

Foto's © Pinterest.

page loaded