Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5x JA voor poncho’s deze winter

Door Koen op 13.01.2015

God bless you namens de hele fashion gemeenschap @Burburry. Dankzij de Poncho van de FW2014 collectie is de poncho nu DE trend. Het was natuurlijk echt wel te verwachten na het zien van de bloedmooie Cara Delevigne op de catwalk en ook bij andere high-end merken was het 'dekentje' helemaal back

Eerder kon jij bij ons op Belmodo al lezen over de poncho hype voor deze winter. Vele onder jullie hebben de smaak al een tijdje te pakken, zijn helemaal mee met de trend en al totally in love! Jij nog niet misschien? Ben jij toevallig 1'tje van de zovele met stressy twijfels in het achterhoofd? Ik begrijp het helemaal, maar toch no panic.

Vind je de look maar slonzig, slobby en niet oké voor je lichaam? Is jouw feel omtrent de poncho iets in de zin van: "ik-ben-dakloos-met-een-geurtje-en-heb-100-katten look"? Stop right there! Ik ga jou ervan overtuigen dat je volledig verkeerd bent en het nog niet te laat is om het licht te zien. Laat die vooroordelen los en join us!

Mix & Match

Lang, kort, mouwen, geen mouwen, inca prints, ruitjes, oversized, strak, fake fur of geen fake fur (adem in) ... en nog zoveel meer keuze! Net genoeg verschillende stijlen zou ik zo zeggen zodat jij zeker je match made in heaven tegenkomt.

Voor elk van jouw persoonlijke stijlen is er wel een dekentje dat jouw look helemaal Hollywood ready maakt. Combineer de poncho met een geklede pump voor dat tikje french-chic look of met een comfy sneaker voor de alternatieve slouchy look. Tip: gooi lekker veel prints door elkaar, super fun en het ziet er nog goed uit ook!

Goedkope oplossing


Roberto Cavalli poncho                                      Self made poncho

Go the cheapoo way. Wil je deze trend graag volgen, maar zit je op het moment krap bij kas? Grijp ergens een lang, warm deken en sla het rond je nek, schouders of whole body

Hot hot hot

Volg de trend en word een fashion icon in jouw stad of dorp. Je hoeft natuurlijk niet altijd alles te shoppen of mooi te vinden wat op dat moment in is, maar deze cutie is toch wel een blijver. Dat weet ik nu al wink.

Alle hippe grieten, fashion guys en trendy L.A sterren dragen ze en zien er echt yummie uit. Kijk nu naar classy Kate Hudson en de urban look van Rita Ora. Zij weten hoe het moet, nu jij nog! Btw, zelfs in de zomer zit de poncho er nog tussen peepz. Je kan hem dus makkelijk doordragen, handig. 

Lekker lui

We zijn de laatste tijd toch allemaal een beetje lui geworden he? Typisch voor deze donkere, koude en depressing dagen denk ik dan. Niemand wil buiten komen en we liggen dagen lang in de zetel met een dekentje en een hot coco.

Hoe zalig zou het nu niet zijn als je deze gezellige, cosy cuddle up feeling mee naar buiten kon nemenDing, ding, ding, it's a winner. Dankzij deze hype kan je het even gezellig maken als binnen. 

Keeps you warm

Geen dikke winterjassen meer nodig! Geen moeder meer die vlak voor je de deur uit wil stappen nog snel een muts, sjaal en extra dikke trui van de trap gooit. Je kan je perfect verwarmen met je nieuwe poncho over je favo outfit.

Wanneer het echt vriest dat het kraakt, kan je nog altijd je poncho over je jas aandoen. Say bye bye tegen 100 verschillende lagen over elkaar en nog amper kunnen bewegen. Niet langer ingepakt zitten als een real life Michelin mannetje, so 2014

Nog niet helemaal overtuigd en zit je nog met de 'dakloze look' in je hoofd? Remember, het draait allemaal om de afwerking van jouw look! Een paar sexy schoenen, oorbelletjes, een trendy ketting, sunglasses, sieraden, een hoed of hoge boots. Het kan allemaal en het zorgt voor de wauw-factor. Go go go!

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded