Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hibernation-mode: ON

Door Koen op 12.01.2015

Sluit je maar helemaal af in die cocon, geen social media want digitale stress is niet te onderschatten, steek dus maar een kaarsje aan i.p.v die smartphone. Geen prachtige maar oncomfortabele feestkledij, wel een heerlijke pyjama en pantoffels.

1. Maak eens tijd voor 1 van die dingen die je steeds over het hoofd ziet in je gehaaste leven. Namelijk een masker voor je haar! Zeker geen overbodige luxe in de droge koude winter. Dit wheat germ mask van Christophe Robin doet het haar weer opleven, voedt en herstelt de pH-balans. Te vinden bij Smets. € 31,69.

2. De Japanse Tea Ceremony is een uitgebreid ritueel, waarbij de theeblaadjes zorgvuldig gebrouwen worden. Niet makkelijk voor drukkebezette mensen maar toch de moeite om eens te proberen, met de gebruiksklare theezakjes van Rituals wordt het in ieder geval een stuk eenvoudiger. Geniet van de heerlijke smaken als Hammam mint, Rose Wisdom, Yasmin Delight en Earl's Secret. € 10,50.

3. Genieten van een warm bad en je dan helemaal schoon scrubben, da's genieten ... en des te meer met de heerlijk geurende Blackberry exfoliation douche gel van Yves Rocher. € 3,95.

4. 100% Cashmere, meer moet dat niet zijn zo'n kimono. Handleiding: check de modellen van Eric Bompard en wrap for maximum comfort! € 390,-.

5. Pantoffels van UGG ... sluit gewoon even je ogen en beeld je dat heerlijke gevoel aan je voeten in! I rest my case. € 119,95.

6. Tenslotte zoals ik al zei, switch je smartphone off en steek die Bougie Feu De Bois van Diptyque maar aan. Geniet van het momentje voor jezelf. Te vinden bij Smets € 44,-.

Topfoto © UGG.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded