Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

4 lingerietrends die je niet mag missen

Door Bieke op 12.01.2015

Lingerie heeft de eigenschap om het hart sneller te laten slaan waardoor je het logischer wijze warmer krijgt. Nu het volop winter is, kunnen jij en je significant other een beetje warmte zeker goed gebruiken. Vandaar dat ik met 4 trends op de proppen kom die sowieso in hun opzet slagen.

Grafisch

Je lijf is opgebouwd uit verschillende lijnen die als architectuur je tempel vormen. The lines of your body worden dankzij de grafische trend extra in de verf gezet. Ze volgen, accentueren en verhullen de curves van je lijf en geven je visueel dat beetje extra. Get in line!

Colour

In de winter heb je waarschijnlijk de neiging om jezelf te bedekken in kledij die niet meteen de meest flashy qua kleur zijn. Dat is begrijpelijk, maar het leven is zo veel leuker with a splash of colour. Daarom dat ik fan ben van kleurrijke setjes.

Ze zijn als een stukje zomer op je huid en geven je een instant goed gevoel. Fijn onder je kleren, en fijn onder de dekens.

Structuur

Lingerie als braille? Het kan! Door playfull textures als kant, delicaat borduursel en well placed frills and bows creëer je een soort verhaal dat door de vingers verteld kan worden. Oneindig veel ontdekkingen die vooral unlimited pleasure beloven. Your lover won’t be able to keep his hands off of you.

Cocooning

Niet iedereen geeft zich graag meteen bloot maar speelt liever een spel van verschillende lagen. Doordat de slaapkleedjes en onderkleding steeds mooier worden is dit not an issue anymore. Relaxen voor het haardvuur terwijl je something a little more comfortable aanhebt is de ideale manier om de avond door te brengen. Stay inside, it’s warm there.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded