Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara schrijft voor Love Magazine

Door Astrid op 10.01.2015

Wie dacht dat 2014 het jaar van Cara Delevigne was … think again! Ook dit jaar blijft ons favoriete topmodel niet bij de pakken zitten en begint ze 2015 met een knaller. Ons Cara gaat aan de slag als gastredactrice voor Love Magazine. Spannend!

Een maand of 2 geleden liet Cara ons al weten dat er een spannend project met editor in chief van Love Magazine zat aan te komen. Haar 1ste schrijfkunsten kunnen we lezen in het Love Magazine’s SS2015 nummer dat op maandag 9 februari 2015 uitkomt. Schoon boekske om te laten pronken op je koffietafel als je het mij vraagt!

Wie Cara’s Instagramaccount goed in gaten houdt, zag misschien de ‘Kendall on Cara’ cover al passeren? Als dat een voorsmaakje is van haar shoot - ze kon het toch niet laten om wat te modellen - kan ik alvast niet wachten om het eindresultaat in m’n handen te hebben! Topfotograaf van dienst was Sølve Sundsbø en hoofdredactrice Katie Grand is helemaal happy met het nummer én Cara’s schrijftalent.

Blijkbaar mag Cara zelfs interviewen en doet ze dat nog eens goed ook, volgens de editor in chief. Misschien is dát wel waar Kim Kardashian op doelde afgelopen oktober?

Voorlopig blijft het wachten tot februari voor meer nieuws!

Foto’s © The Hot List, Glamour Boys Inc. & Dandy Clark.

page loaded