Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw & Belgisch: Unknown Curiosity

Door Koen op 09.01.2015

Ik doe niets liever dan voor het slapengaan even mijn Instagram te checken, a bedtime story for the digital age, right? Bovendien is de explorer functie mijn favoriete go to place, je vindt er altijd zo’n leuke, creatieve & verrassende dingen. Deze nacht botste ik op dit gloednieuwe Belgische merk Unknown Curiosity.

Ontwerpster Hannelore Nuijens, amper 24 jaar oud, richtte Unknown Curiosity op in 2014. Hannelore groeide op in Antwerpen, maar woont al 5 jaar niet meer in ons Belgenland.

Als een echte globetrotter reisde ze de wereld rond van Parijs tot Londen, van NY tot Buenos Aires, om uiteindelijk halt te houden in Mumbai. In India, omringd door prachtige prints & kleuren, besloot ze daar het perfecte jasje te creëeren en te produceren.Unknown Curiosity is duidelijk een merk dat niet bang is te ontdekken en nieuwe stoffen of prints te gebruiken. Van lichte jasjes tot strakkere vesten, van cashmere sjaals tot handgeborduurde tasjes. De hele collectie vind je op de website

Foto's © marnixandally, liene, thefashionfolio & Unknown Curiosity

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded