Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hypnotic jewelry

Door Koen op 08.01.2015

"Is het een bril? Is het een optische illusie? Neen dat is het nieeeeeet. Het is een juweel, dat je op deze foto ziet!" Sorry, dat moest er even uit, maar bij deze had ik wel een mooie intro voor dit prachtig exemplaar.

Brillenontwerper theo ging de uitdaging aan & creëert zijn 1ste juweel. We vinden het altijd fantastisch wanneer ontwerpers hun grenzen verleggen & hun creativiteit de vrije loop laten gaan in andere domeinen. Hypnotic is hier alvast het perfecte voorbeeld van.

Op het 1ste zicht draag je het als een broche, maar kijk zeker ook verder & laat je hierdoor niet beperken. Bij elke Hypnotic zit er ook een lintje bij, zodat het ook als vlinderdas kan gedragen worden, anyways, be creative and wear it as you want it.

Het sieraad bestaat uit 4 verschillende modellen waarvan er 2 goud en 2 palladium gecoat zijn. Elk model werd slechts 100 keer gemaakt, gezien theo exclusiviteit hoog in het vaandel draagt en dat moedigen wij alleen maar aan!

Je vindt deze pareltjes bij Theo Eyewear in Antwerpen.

Foto's © Theo Eyewear

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded