Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Solange Vol. 2 voor Puma

Door Tiany op 06.01.2015

Solange Knowles, het zusje van de pop queen Beyoncé Knowles, is on a roll! Sinds kort is zij gekroond tot artistiek consulente van het merk Puma. Sindsdien verwent Miss. Knowles ons met echte eye candy sneakers.

Na het succes van haar vorige collecties Girls of Blaze en Wild Wonders heeft deze lady haar nieuwe collectie 'Behind The Bazaar' gedoopt. Inderdaad this girl is on fire zoals Alicia Keys ons leerde!

Ook dit keer zijn de bevriende artiesten er weer bij om de Wild Rebel en Natural Calm om te toveren tot echte Solange items. Voor haar nieuwste collectie baseerde the creative mind zich op 2 klassiekers binnen de Puma cultuur. De Puma suede en de XT2 vormden de basis van de Behind The Bazaar collectie.

Solange was pro alles XXL maximalise, bepaalde details lekker uitvergroten ... Doet ons denken aan 1 of andere eyelashes reclame. Okaaayy dat gezegd zijnde, back to Puma. Spelen met kleuren werd al duidelijk in haar vorige creaties een hoofdpunt. Dit keer gaat ze voor de LA style toevoegingen. Meng een beetje nude, loads of gold, glitters en grafische prints en there you go.

Terwijl Solange Knowles nog lekker verdergeniet van haar huwelijk met partner Alan Ferguson kunnen wij watertanden bij deze nieuwe sneakerloves! Nu verkrijgbaar bij deze 2 stores: Avenue en Hunting & Collecting.

Foto's © Puma.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded