Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pas N’importe Quoi Pop-Up Store!

Door Tiany op 06.01.2015

Rep je naar Antwerpen, want er is een nieuwe pop-up store van Pas N’importe Quoi! In de maand januari kan je in hartje Anvers terecht voor een weldoordacht geheel waar letterlijk alles in de shop te koop zal zijn. Je vindt er Granny’s Finest, juwelen van Sara Esther, vintage kleding en designmeubelen van Art Design Gallery Michael, allemaal happy together met Pas N’importe Quoi. 

De creaties van P.N.Q. zijn gefocust op eco en bio, maar no worries, dat wil niet zeggen dat je er niet meer hot kan uitzien. De ontwerpen zijn hedendaags, kwaliteitsvol en gewoon heel mooi. Katrien Smets mag zich de hele maand nestelen in het pand dat te vinden is in de nieuwe Gaanderij, tussen de Huidevetterstraat en de Wilde Zee.


Ook Tiany is fan.

Haast je vooraleer de hele winkel leeggekocht is!

page loaded