Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Droomjas: de Velocite van Acne

Door Lien op 04.01.2015

Goede voornemens, daar heb ik er 2 van: een staalharde, strakke body (ha, laat eigenlijk al maar) én 1 mega-onverantwoorde splurge. Ja, dat meen ik echt, maar ik weet nog niet welk belachelijk dure item ik dan precies zal uitkiezen.

De Velocite jas van Acne Studios is alleszins een stevige contender, en als jij die nog niet kent, dan is dit jouw uitgelezen kans om 'm meteen te leren keren. En erop verliefd te worden, dat waarschijnlijk ook, want de Velocite, dat is 1 en al heerlijk zachte yumminess!

De Velocite is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En je ziet al wel dat -ie supermooi is, maar heel erg tof: hij ook nog eens functioneel want water resistent, en dus perfect voor ons heerlijke, Belgische winterweertje.

De wol is trouwens 100% lamswol en dat maakt de Velocite des te aaibaarder. Zo zacht en fluffy, oversized, en toch nog stoer, aka de ideale combinatie in de wondere wereld van Lientje Bruyland.

En dan komt nu het pijnlijke moment waarop ik jou moet melden waar je 'm kunt shoppen, maar erger, hoeveel -ie kost. Hé ik zei al dat hij belachelijk duur was, he. Waarmee ik niet wil gezegd hebben dat ik vind dat hij het niet waard is.

Maar ik wil ook niet per sé zeggen van wel. Moeilijke kwestie dit. Hmm, ik had misschien beter gezwegen ... (Ja ik weet dat er een backspace knop op m'n toetsenbord zit, maar ik neem je mee op een reis door mijn hoofd. Toch ook leuk, niet? En spannend? Interessant misschien?).

Maar dus: hij kost zo'n € 2.300,-. En als je nog niet gestorven bent aan een hartaanval (sorry aan al diegenen die er op dit eigenste moment echt 1 hebben, hope you'll make it!), en je nog steeds benieuwd bent waar je 'm kunt kopen, dan verwijs ik je graag door naar de Acne Studios webshop of Net-a-Porter.Pssht ... Ook Riri is fan! (foto onder rechts)

Jaja, nadat ik dit hele artikel braafjes heb gemaakt, begint dat hier allemaal toch lichtjes te kriebelen. Ik kan alleen nog maar zingen:

"Zal ik het doen of zal ik het laaaten, bibiti babeti boee ..."

Foto's via © We Wore WhatKenzas.se & Tumblr.

page loaded