Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Delvaux tovert met Liesje Reyskens

Door Michael op 04.01.2015

Belgische trots Delvaux komt met een verassing op de proppen. Delvaux trakteert met het bijzondere werk van de Belgische fotografe Liesje Reyskens.


Liesje Reyskens speelt graag met de realiteit. Niets is wat het lijkt op haar foto's. Dat is ook exact wat ze bewijst in de samenwerking met Delvaux.

In de surrealistische prent zien we een sierlijke vrouw met een iconische wit lederen Brillant-tas op de wolken. Als een ballerina is ze de ster van dit stilleven. Maar niets is wat het lijkt. Wie de Delvaux app downloadt en de foto inscant zal zien dat deze elfachtige vrouw tot leven komt. Won-der-ful!

Reyskens ontwikkelde de augmented reality app al voor eerder werk en past deze nu toe op het beeld dat er kwam in samenspraak met Delvaux. De prent is het toppunt van surrealisme en vrouwelijke elegantie. Delvaux en Liesje Reyskens is a match made in heaven.

Download de app en bekijk dit kunstwerk op de website van Delvaux of in de boetieks. De app is beschikbaar voor iOS en Android & totally free. Go get it!

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded