Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 online soldenwalhalla’s

Door Koen op 03.01.2015

Het comfort van je eigen zetel, er is toch niks beter? En dit is tijdens de solden nog meer van toepassing. Geen ellenlange wachtrijen in je favourite shops, geen gevecht om het laatste stuk en geen ongeduldige medemensen die je knettergek maken. Gewoon enkele kliks en je hebt wat je wil. Zalig.

Belmodo gunt jou alles wat je hartje begeert en dus ook leuke online adresjes die all things nice aanbieden.

For the ladies

Stylish women vinden op Farfetch zeker hun goesting. Designer goodies van A.F. Vandervorst tot Zadig & Voltaire, de beste merken zijn er vertegenwoordigd. Je krijgt je doosje vol fabulous fashion aan je deur geleverd en mocht het niet zijn wat je gedacht had, kan je het binnen 14 dagen gratis terug sturen.

Bij The Outnet zijn statement pieces just a few clicks away. Alexander Wang, Proenza Schouler, Valentino en nog zo veel meer little treats kunnen van jou zijn en dit aan duizelingwekkende kortingsprijzen. The Outnet gives you everything you need without going out.

Moeder Theresa was een heilige en mytheresa.com is een fashion saint. Ze overladen je met the full experience. Inspiratie, shoes, kledij, handtassen etc. vinden makkelijk the way to your stylish heart

Mijn hart smelt van Martin Margiela, Raf Simons en Valentino. Het is precies of Oki-ni mijn desires kent want ze hebben al m’n favourites. Luxury items die je van top tot teen in wonderful and wearable things steken. Vind ik a-ok.

For the guys

Het mannelijke geslacht heeft de sticker opgeplakt gekregen dat ze niet de grootste fan zijn van winkelen. Voor diegenen die zich in dit gegeven kunnen vinden stel ik The Gentlemen’s Corner voor. Deze Belgique c’est chique online winkel verwent les hommes met ontzettend toffe essentials en sartorial advice

Dus, mijn lieve dame en/of heer, haast je met rasse schreden naar bovenstaande world wide webstores en get your superb threads!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded