Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 x soldenshoppen!

Door Bieke op 02.01.2015

Eindelijk, Yes, whoppaaa!!!!!!! Sorry voor mijn over-excitement, maar ik kan het niet helpen! Het is weer zover en ik wed dat je weet waar ik het over heb ... Solden, inderdaad! Wij kunnen niet wachten om de straten onveilig te maken en winkels te plunderen tijdens deze most awsome time of the year.

Na al het schranzen, in slaap vallen op familiefeestjes, enkele kilo's bij te komen en ze er dan op NYE opnieuw af te shaken is het nu tijd om ons te focussen op toekomstige outfits. Voor als jullie het nog niet wisten, deze winter was de warmste winter ooit.. Leg je de link al? Nee?!

Meer treasures natuurlijk want niemand was gek genoeg om niet op de sales te wachten. Which means een helse fashion trip. Tip: laat de fashionzilla in jezelf loose.

Rewind - Gent

Solden shoppen is een privébelevenis en doe je liever in je eigen shoppingcocon. Als er nu toevallig toch een dagje tussenzit dat je met je lief gaat shoppen, is er maar 1 place to be in Gent. Rewind en Rewind Men, 2 aparte winkels voor hem en haar!

Onvoorstelbaar, de persoon die dit heeft bedacht verdient absoluut een medaille. Brava! Als er dus 1 van de 2 (de man) toevallig geen zin heeft om mee te shoppen, no worries. Je kan rustig allebei je eigen weg gaan en je slag slaan.

Je partner hoeft dus helemaal niet toe te kijken hoe jij helemaal crazy gaat en in automatische piloot overschakelt wanneer je al deze sale goodies ziet liggen. Pfffjuw toch net iets minder genant. 

Smets - Brussel

Zin om eens lekker decadent te gaan shoppen met de instelling 'What the hell, het is nu of nooit'? Klinkt bekend, Ik spreek uit ervaring. Een goeie tip voor mijn lotgenoten is de high-end fashion concepstore SMETS à la belle Bruxelles! Wat dacht je van een Alexander Wang item, een Helmut lang sweater of een Manolo Blahnik pump?

Normaly very expensive, maar nu het ideale moment om je 1st designer piece mee naar huis te nemen. OMG, bijna vergeten ze hebben Moschinomy all time favo! We spreken af zaterdag 3 januari voor de deuren van deze 'living the good life' heaven? See you there

Philipp Plein - Knokke

De rock & roll glitter en bling bling god Philipp Plein is nedergekomen als een heldere lichtstraal from heaven op Belgische bodem. Knokke mocht dit icoon in de modewereld verwelkomen in deze nieuwe flagship store. De winkel op zich is al helemaal ingericht in volledige luxe met overweldigend grote spiegels en huge barok lusters, allemaal bedacht door Mister Plein himself.

Na een lekkere Brusselse wafel, pannenkoek of een lange wandeling op het strand moet je zeker tijd maken voor deze winkel. Ben je op zoek naar een edgy touch voor in je garderobe, kan je hier tijdens de solden zeker een topstuk op de kop tikken. 

Lockwood - Antwerpen

Voor de echte sneakerfreaks is deze winkel een match made in heaven! Lockwood is een echte old school skatewinkel in modemekka Antwerpen met alle nodige hebbedingen voor de skater gemeenschap. Wat niet wil zeggen dat niet-skaters hier niets te zoeken hebben!

De tijd dat sportschoenen enkel op het skatebord werden gedragen is al laaaaang voorbij. Sneakers zijn al een tijdje super hip en they are here to stay. Je kan stellen dat de loveable sneakers nu the little black dress van onze generatie zijn.

Iedereen moet ten minste 1 paar in zijn collectie hebben staan! Als je nu rood wordt en een beetje verlegen wegkijkt, halt! Shame on you! Dan zijn deze solden voor jou kans om eindelijk dat ene sneakerpaar te strikken aan knalprijzen. 

Titi + The German Kid - Hasselt 

Dit brand en deze chick zijn niet om zonder handschoenen aan te pakken. Titi is het creatieve brein achter het merk en The German Kid is haar 'inspiratie'. Ben je anti- mainstream en wil je een unieke look of op zen minst een 'OMG' item? Voilà wij hebben hier de perfecte locatie om jouw wensen in te vullen.

De kleuren in de collectie bestaan uit rood, geel, zwart en wit. Inderdaad, afgezien van het wit de driekleur van Duitsland, maar ook van ons landje. Het is maar hoe je het bekijkt. Wil jij onze vlag representeren? Rep je naar Hasselt.

Waarschijnlijk was je whishlist al helemaal klaar voor deze soldenperiode. Toch is het zeker de moeite waard om deze schatjes ook eens te bezoeken. Grijp je notitieboekje of smartphone en pas snel snel je shoppingroute nog even aan zodat je deze toppers zeker niet mist.

Hopelijk hebben we je strakke schema nu niet helemaal overhoop gehaald ... als het toch zo is, woepsiieeee. Sorry but you are going to thank us! ;-) 

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded