Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Creëer een Faux-Rock ‘n Roll-Feest look

Door Koen op 01.01.2015

Ben jij net zo’n rebel als mij? Dat wil zeggen geen enkele tattoo die er niet na 2 dagen is afgwassen, en hoogstens een 3de gaatje in je oor wat piercings betreft ... Maar toch voel je af en toe dat verlangen om eens wat rebels te doen of er toch eens wat rock 'n roll uit te zien. 

Vindingrijke ladies weten natuurlijk dat elke look met de juiste accessoires en make-up binnen handbereik is. Begin maar met een cat-eye als Amy Whinehouse aan te brengen en haal wat outfit inspiratie bij Astrid Bryan.

Om het plaatje echt te completen vind je bij Veritas nog enkele prachtige stylehacks voor wanneer je een nachtje echt back to black wil gaan à la Amy Winehouse.

Zo vind je er panties met een enkelversiering die net een echte tattoo lijkt, afwerken met wat lederen laarsjes of pumps met studs en de stylehack is compleet!

Je kan ook nog wat leuke metallic tattoos meebrengen van Veritas. Die plak je waar je maar een piercing wilt, of zoals Coco Chanel zou zeggen, waar je gekust wil worden.
 

Nog een stoer faux-fur jasje en een clutch en de avond mag vallen. Of wil je echt alles geven en met een simpele DIY-trick je clutch, gsm, sweater of wat dan ook al pimpen met flatbacks? Dat zijn zelfklevende stenen die je in 1,2,3 aanbrengt voor een spectaculair resultaat. 

Foto's © Veritas.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded