Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrity stijlhoogtepunten van 2014

Door Lien op 01.01.2015

BAM! Maak dat mee, zeg ... Net op middernacht een nieuw artikel van jullie favoriete Belmodo-addict (don't you worry boo, the others don't have to know), en dus kan het niet anders dan dat ik begin met GELUKKIG NIEUWJAAR te schreeuwen, recht in je oor. Zo ben ik dan weer wel ...

Ik weet trouwens meer dan 100% zeker dat 2015 een absoluut toppertje wordt, maar vooraleer we weer enthousiast beginnen te fitnessen, resoluut kiezen voor een nieuw kapsel of ahum, 'gezonder' beginnen te eten, is het niet meer dan normaal dat we nog even terugkijken op al het moois dat 2014 ons bracht.

En daarmee bedoel ik niet dat we de balans hier even opmaken van jouw persoonlijke leven, maar wel dat het hoog tijd is dat we nog eens terugkijken op de celebrity stijlhoogtepunten van 2014. Fashion fo' liiife, honey!

Emma Watson in Giambattista Valli Couture

Emma Watson heeft nooit veel nodig om er fantastisch uit te zien, maar op de Elle Style Awards van 2014 zag ze er ronduit stralend uit. Prachtige make-up met erg opvallende rode lippenstift (moohooi) en dat in combinatie met een coole Giambattista Valli Couture jurk ... Topcombinatie!

Lilly Collins in Elie Saab

Wauw, gewoon wauw. Dat is wat ik denk wanneer ik Lilly Collins in deze ronduit prachtige Elie Saab jurk zie. Ze rockte hem op het Rome Film Festival en koos daarbij voor een ietwat gothic beauty look.

Die donkere lippenstift en die blanke huid in combinatie met zo'n statement jurk ... Nee echt, wauw is de beste omschrijving!

Cara Delevingne op de Elle Style Awards

Cara verdient voor deze beautylook dit plaatsje in de lijst van stijlhoogtepunten, alleen al om het aantal keren dat ik hem heb proberen te kopiëren. Dat vlechtje, die subtiele smokey eye, die mini sterretjestattoo, ja echt, helemaal op punt!

Solange Knowles in Stéphane Rolland

Het is moeilijk om er 1 hoogtepunt uit te kiezen voor Solange Knowles in 2014, maar haar huwelijks-look staat absoluut ergens bovenaan het lijstje. Eigenlijk was de hele gebeurtenis 1 groot hoogtepunt, want seriously ... die witte fietsen, dat broekpak, de fashionable gastenlijst, ...

Je las trouwens eerder al over haar huwelijk in het Belmodo artikel "A Knowles wedding". Fans van het 1ste uur hier, he ...

Kylie Jenners groene haar

Of het een hoogtepunt dan wel een laagtepunt was op gebied van stijl, dat laat ik aan jou over. Zo'n felgekleurde coupe is dan ook nogal polariserend. Ik ben alleszins fan, van deze appelblauwzeegroene ombre bob van Kylie Jenner.

Met zijn debuut in 2014 is -ie op zijn minst een opvallend statement, daar kunnen we niet onderuit! En dus een terechte plaats in dit lijstje, als je 't mij vraagt.

Anna Dello Russo op de modeweken

Streetstyle hoort er hier gewoon ook bij, en aangezien Anna Dello Russo haar sterrenstatus al zo sterk verankerd heeft, rekenen we haar gerust ook tot het lijstje van celebs. Ik ben helemaal weg van deze kleurencombinatie, en zou deze hele outfit het liefst van al gewoon stelen.

Zo'n zwierig rokje en zo'n coole, oversized trui ... Zalig gewoon!

Taylor Swift op de cover van Wonderland

Taylor Swift bereikte dit jaar wel meerdere stijlhoogtepunten, maar haar Wonderland Magazine cover vond ik toch echt de max. Ze zag er zo anders uit: zongebruind, zwaar aangezette wenkbrauwen en haar haren vol in de wetlook - stoehoeeer Taylor!

Blake Lively in Gucci Première

Shotgun, ik steel deze decolleté voor op mijn toekomstig trouwkleed! Zo moooooi ... Jep, een ware showstopper, toen Blake Lively in Cannes deze Gucci Premiere jurk eens uit de kast haalde.

En gewoon ook voor haar stralende, klassevolle zwangerschapsstijl die ze ons de rest van het jaar heeft getoond, verdient ze een award. Daar kunnen andere celebs - ahum - nog wel iets van leren ...

Lauren Conrad's haircut

Makkelijk hét kapsel van 2014, dat is de lange bob. En toen ook Lauren Conrad plots de schaar zette in haar kenmerkende, lange lokken, begon het eerlijk gezegd bij mij toch ook wel te kriebelen. Mooi, zo'n choppy cut!

Kim Kardashian in Balmain


© E! Online.

Het is geen geheim dat ik fan ben van Kimmie Kardashian (uitgezonderd dan van haar naakte "ik-wil-het-internet-breken"-achtige momenten, die hoeven er nu voor mij persoonlijk toch niet per sé bij te zijn), en in deze lichtblauwe Balmain jurk toonde ze dit jaar weer eens perfect waarom.

Heel erg stijlvol, maar vooral ook very much out of my reach... Zo'n volledige bezette jurk kost vast stukken van mensen en weegt naar mijn schatting ongeveer een ton. Mijn droomoutfit, that's for sure!

Lupita N'yongo in Prada

Deze had je vast al wel zien aankomen en mocht ook echt niet ontbreken in ons jaaroverzicht: adembenemend mooi was ze, Lupita N'yongo op de Oscars. Een frisse verschijning, dat is het minste wat je wel kon zeggen.

Heerlijk understated ook, deze look, met enkel een simpel diadeempje en diamanten oorbellen als accessoires. Terechte winnares, zowel op de rode loper als on stage!

Ik denk dat we dit artikel niet beter hadden kunnen afsluiten ... Hoewel ...

HA! 't Is maar dat je deze looks nooooooooit meer vergeet!

(Pssshht Lena, Kendall & Riri: 't is maar om te lachen, he. We love you. Nee, maar echt!)

page loaded