Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Schatten jagen op designer-vintage.com

Door Tiany op 31.12.2014

We zijn zot op vintage designer stuff, maar het is soms moeilijk om een goed vintage exemplaar op de kop te tikken. Designer-vintage.com is er om ons te redden uit hoge nood.

Je kan er designerstukken kopen, maar ook verkopen! Buy one piece, sell one piece! Heb jij een paar designerschoenen of -handtassen die gewoon in de kast blijven liggen? Dan moet je ab-so-luut een account aanmaken op deze website. Onze miss T. deed dat ook. Snuister en vind jouw designerstuk in haar Kirilove webwinkel.


Designer-vintage.com telt ontelbare stuks. Het is dé plaats on the internet om een Hermès-tas of Burberry-jas te scoren. Extra leuk: de website is very gebruiksvriendelijk. Je kan er zoeken op shop (zoals Kirilove van Tiany), het land waar je wil kopen, designer, prijs en veel meer.

Je koopt niets via de website zelf. Het is een platform om de verkopers te contacteren. Als je iets wil kopen, kan je de verkoper mailen en zo de deal sluiten. Wees stylish en probeer een verkoper niet onder druk te zetten met een andere prijs. Een Chanel-jasje heb je nu eenmaal niet voor € 100,-.

Alles wat je koopt is the real stuff. Verkopers moeten een policy ondertekenen waarbij ze zweren dat ze geen fakes verkopen. De peeps achter Designer Vintage controleren ook elk stuk voor het online gaat. No worries, just happiness!

Blijf op de hoogte van de nieuwste stuks via de Instagram-account van Designer Vintage. Vooral geïnteresseerd in Tiany’s goodies? Je volgt haar toch al?

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded