Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Buh-bye 2014, hello 2015!

Door Michael op 31.12.2014

Ohhh yeah! Het is zover, we zeggen allen bye bye aan 2014 en verwelkomen 2015 with a bang! Belmodo wenst je het allerbeste voor het nieuwe jaar with lots of everything you need and desire. Ook in 2015 verwelkomen we je 24/7 chez Belmodo voor all things fashion, beauty & lifestyle. Now time to start the party again and again and again...!

Btw I don't know about you, maar telkens wanneer het einde van het jaar nadert, voel ik me heel nostalgisch & betrap ik mezelf op het feit dat ik vaak terugblik op de afgelopen 365 dagen. Voor mij is er is niets leukers om voor het slapengaan door je eigen Instagram te scrollen om zo de leukste momenten te herbeleven. I know you do too!

With that said, lijkt het me nu de uitgelezen kans om de hightlights van Belmodo uit de doeken te doen. Hoogst waarschijnlijk ben je als trouwe surfer al helemaal op de hoogte, maar ‘t zijn examens voor de studenten aan de hogeschool & universiteit, dus een samenvatting kan nooit kwaad, n’est-ce pas?

Aangezien alle goeie dingen uit 3 bestaan, willen we die positieve vibe behouden, en gaan we voor kort, maar krachtig!

1.    Onze samenwerking met de beste uitgeverij & het coolste productiehuis van het land: Borgerhoff & Lamberigts. Belmodo 2.0 here we come! Think bigger & better, wij zijn er alvast helemaal klaar voor & zijn zooooo benieuwd naar jouw reacties binnenkort. Stay tuned for more greatness.


Steven & Kristof van Borgerhoff & Lamberigts.

2.    We zijn verhuisd naar, al zeggen we het zelf, het mooiste kantoor (mét ramen, thank God) in Ghent city. Lekker dichtbij (lees: naast) onze nieuwe vrienden Steven & Kristof.

Tiany gooide zich volledig in het decoreren. En het resultaat mag er zijn, klik hier & dan kan je lekker zelf oordelen.

3.    Belmodo heeft een eigen instagram! Het wonder is geschied, dus als jullie @belmodoredactie nog niet volgen, doe dat dan snel en blijf op de hoogte van het reilen & zeilen van ons team.

Daarnaast was 2014 ook een jaar vol toffe wedstrijden, awesome events & unforgettable trips! Maar aangezien we het kort & krachtig zouden houden, rond ik hier af. To make things short, we kijken met ongeloofelijk veel goesting uit naar 2015 & prepare for major things to happen, out with the old & in with the new. Happy 2015!

Foto's © Borgerhoff & Lamberigts, ngenworksBelmodo.

page loaded