Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cute Circuit Fashion Show

Door Michael op 29.12.2014

Waaauwiiieee!!! Wat een knaller die Cute Circuit Fashion Show in la Bruxelles! Even vergaten we de donkere, koude dagen en werden we volledig verwarmd door sparkling lights! Wearable Technology is helemaal hier en nu en de Hello Bank! Pop Up Store was DE locatie om fashion en technology te laten colliden met elkaar.

Designers Francesca Rosella en Ryan Genz waren zelf ook aanwezig en vonden het een groot succes! Eerder kon je bij ons op Belmodo deelnemen aan de wedstrijd om een duoticket te winnen voor deze mindblowing show. Congrats nogmaals aan onze winnaars! They came, they conquered en ze zagen dat het goed was. Everybody happy dus.

Tijd voor een modeshow! Lichten uit, camera aan en ... actie! Afdalend van de trap in lichtgevende kledij zorgden de modellen voor een volledig wauw-effect. Enkele van de absolute topstuks werden geshowed en bewonderd door het aanwezige publiek.

Een lichtgevende clutch, een sparkling cocktaildress of liever een flikkerend maatpak? Het was er allemaal. Voorafgaand was er een speech en korte uitleg over wat Cute Circuit nu eigelijk is en wat het inhoudt. Een uniek marriage van technology met fashion klinkt megafuturistisch en Star Wars-achtig, maar neen it's 2014 baby!

De 2 desingers van het Cute Circuit label kenden sinds hun 1ste collectie in 2004 enkel maar faam en support. Nu met hun FW2014 collection waren ze te gast op de NY fashionweek en ook bij ons kwamen ze graag langs.

Een absolute die- hard fan van het label is toch wel Miss Katy Perry. Zij werd al meerdere keren gespot met een creatie van Cute Circuit en she looked FAB! Haar attitude en appearance passen toch perfect bij deze statement pieces, al zeg ik het zelf. Binnenkort material om over de Meir te flanneren ladies? Let's hope soo want het ziet er echt GE-WEL-DIG uit.

Een avond vol mode en technologie is vragen om een social media overload. TwitterInstagram en Facebook, alles staat vol met pics en quotes van enthousiaste aanwezigen. #HelloPopup was trending die avond en dus zeker de moeite waard om eens te checken als je hungry bent voor meer! Get inspired en fingers crossed dat zo een uniek stuk snel deel mag uitmaken van onze garderobes wink

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded