Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wouters & Hendrix’ nieuwe flagshipstore

Door Tiany op 28.12.2014

Wouters & Hendrix is een fabulous duo dat schitterende juwelen ontwerpt. Nu komt er een nieuwe flagshipstore in Antwerpen waar hun interactie met elkaar en hun materiaal ondergebracht wordt. De prachtige kleinoden krijgen een bijzondere plek in deze nieuwe winkel.

Katrin Wouters en Karen Hendrix vonden elkaar at the Royal Academy of Fine Arts in Antwerpen. Nu zijn we 30 jaar en meer dan 42 collecties verder en hun collab and friendship are still going strong.  elis, Axelle Red en Steve Tyler zijn fan van de 2 wonderwomen en ook Tiany is vol lof over de classy trinkets.

Het nieuwe pand in de Steenhouwersvest zal, net als de store in Brussel, onderdak bieden aan hun silver & gold collection. De verfijnde juwelen zijn volledig op hun plaats in het prachtige interieur van the brand new boutique en bezorgen elke klant een uniek avontuur in the wonderful world of Wouters & Hendrix.

Vanaf begin 2015 kan je dus terecht in jouw nieuwe favoriete winkel van Antwerpen!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded