Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim & Kanye voor Balmain

Door Koen op 27.12.2014


 

Our most favorite couple of Hollywood Kim Kardashian en Kanye West zijn de gezichten van de SS2015 mannencollectie van Balmain. Dat lieten de Parijzenaars van Balmain weten via Twitter. Kim, Kanye en de rest van de wereld volgden.

Miss en mister West gaan samen voor de lens van het Parijse modehuis. Creatief directeur van Balmain, Olivier Rousteing, vroeg Kardashian en hubbie persoonlijk voor deze vriendendienst.

In de campagne zien we veel typerend black & white met een stoere touch. De foto’s teasen naar een sensuele ‘Army of lovers’ campagne die de liefde tussen de 2 in de verf moet zetten. Naast de kledij of course

K&K zijn huge fans of Balmain en vrienden aan huis. Ze zitten front row tijdens de show op Paris Fashion week en hun kleerkast bevat meer dan 1 Balmain outfitje. Kim droeg ook tijdens haar bachelor party in Parijs een creatie van Balmain.


© Instagram.

De hele familie is dikke maatjes met Balmain. Lil’ sis Kendall Jenner liep op de vorige fashion week in Parijs (SS2015) nog mee in de show voor het Franse modehuis. 


© Style.com.

We love this. Hope you like it too. Spread #Thebalmainlove

Topfoto © Balmain Paris.

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded