Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brand to watch: Cecilie Copenhagen

Door Tiany op 27.12.2014

Deense mode. One of our favorites. Cecilie Jørgenson zorgt sinds kort voor nog meer Scandinavische shoppingfun met het nieuwe label Cecilie Copenhagen.

Toen Cecilie in Kopenhagen een avondje ging stappen en niet wist wat aan te doen kwam ze op het idee om haar sjaal te redesignen tot een top. Eco-friendly en het begin van het Deense brand Cecilie Copenhagen.

Cecilie Jorgenson vertrekt van uit 1 print. Daaruit ontstaan wikkeljurken, tops, rokken, broeken … waarmee je eindeloos kan combineren. De 1ste collectie bestond uit 8 modellen en 15 kleuren. Mix & Match like you want to!

Sinds half december is de Black Collection te koop. Opnieuw dezelfde print, 8 modellen (waaronder een paar nieuwe als de lange rok), maar dit keer enkel zwart en blauwtinten in de collectie. The perfect winter colors.

Cecilie Copenhagen wordt ontworpen vanuit de studio in suprise surprise Kopenhagen. Wie een tripje plant naar de stad van The Little Mermaid moet zeker een bezoekje brengen aan het atelier waar je ook meteen kan shoppen! Thuisblijvers, don’t panic, want Cecilie Copenhagen is te koop bij Damoy in Antwerpen.

Stay in touch with this one via Instagram of via de newsfeed op de website.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded