Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doriane van Overeem x The public Image

Door Loes op 26.12.2014

Iedereen de kerstkalkoen achter de kiezen? Pakjes uitgepakt? Ons moemoe dikke zoenen gegeven? Mooi. Dan kunnen we die lelijke kersttruien weer een tijdje opbergen. Hoogtijd om terug te gaan naar the real fashion stuff. (waar ik geen enkele liefhebber van kersttruien voor het hoofd wil stoten uiteraard - BelmodoLien wink)

Doriane van Overeem haar nieuwste collectie is namelijk te bewonderen (en te koop!) bij mijn favoriete concept store The Public Image op 27 december 2014. Doriane who? Een fashion graduate van La Cambre in Brussel. Voor ze goed en wel was afgestudeerd had ze al een CV om U tegen te zeggen met stages bij Omsk, Louise Gray, Bernhard Willhelm en Manish Arora. We kennen Doriane ook al van een shoot met onze eigen miss T en ze was ook present op #ModeinOostende.

Haar nieuwe collectie 'Fatherfuckers Queen' heeft serieus wat ballen om het lijf. Ze is geinspireerd op royal codes en punk/grunge dresscodes. De collectie toont een eigentijds beeld van de Queens van vandaag? (voel jij je ook zo aangesproken?) en laat ons allemaal nadenken over het imago van vrouwen de dag van vandaag.

Nou, ik zal even een momentje stoppen met tateren en je de foto's goed laten bekijken. Klaar? Zeker? Ok. word jij ook zo greedy greedy greedy? Mijn hoofd is ondertussen te vergelijken met een emoticon met hartjesogen. Pink, fluffy en sequins. Do I need to say more? Dacht ik al. Allemaal richting The Public Image dus. Daar wachten fijne tunes van Dj Bibi Seck van Team Raar en Dj Soe al op je.

Ben jij verder ook zo onder de indruk van alle die braid skills die iedereen onder de knie lijkt te hebben buiten jezelf? Dan heb je nog een extra reden om af te zakken naar TPI want daar voorziet Hair by Hoodrat iedereen van de mooiste invlechtkunstwerkjes. Voor extra inspiratie lees je best het artikel Invlechten, het zomerkapsel. Leuk fashion extraatje, me dunkt

Kijk voor details en alle info op de Facebookpage. Mihhiiiii, can’t-wait! See you there Belmodo lovers

Foto's: © Doriane van Overeem 

page loaded