Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Tiany would like to have for X-MAS 2014

Door Tiany op 25.12.2014

Zoals gewoonlijk ben ik weer allesbehalve klaar voor de feestdagen, moet ik weer last minute van hier naar daar crossen voor de nodige kerstcadeaus en een of ander menu op tijd uit mijn mouw zien te toveren ... Obsessive Christmas Disorder heet dat, een veel voorkomend syndroom waar ik jaarlijks mee te kampen heb. Mijn wishlist daarentegen is al maanden af en “toevallig” laat ik hem zo nu en dan rondslingeren in de hoop dat iemand hem leest en vervolgens overgaat tot de volledige aankoop ervan. 

1. Sinds mijn allerliefste hubby mij trakteerde op een Delfina Delettrez oogoorbel, ben ik helemaal in de ban. Bij deze zou ik dus graag mijn collectie uitbreiden met dit fraai exemplaar bezaaid met gekleurde steentjes. Te koop via luisaviaroma.com. (€ 490,-)

2. The key to a beautiful skin is een goede verzorging en daarom liefste Kerstman, vraag ik u bij deze om te investeren in de elasticiteit van mijn huid. Kwestie dat die stralend mooi blijft. Clarisonic te koop via ICI PARIS XL. (€ 149,-)

3. Toegeven, ik ben een tikkeltje verslaafd aan slapen of laten we zeggen dat ik graag geniet van uren lang luieren in mijn bed. Omdat deze bijzondere bezigheid ultra aangenaam moet verlopen, belandt de flanelen twirre dekbed overtrek van Snurk bij deze ook op mijn wish-list. (€ 99,95)

4. Helemaal waar, we leven in een digitale wereld, maar net daarom smeek ik u, allerliefste Kerstman, om mij te verwennen met een jaarlijks abonnement op het wonder mooie Kinfolk, ongetwijfeld mijn favoriet magazine. Niet alleen omdat de inhoud uiterst inspirationeel is en fijngevoelig, maar ook omdat het gevoel van papier af en toe eens deugd doet. ($ 60,-)

5. Een tijdje geleden leerde ik het prachtige schoenen label Aperlai kennen en ever since ben ik eraan verslaafd. Omdat ik ondertussen al mijn centen heb uitgegeven aan cadeaus voor vrienden en familie, graag deze fraaie Ponpon Pump van Aperlai, ik beloof plechtig braaf te zijn voor de rest van mijn bestaan.

6. Op een ochtend eind augustus kreeg ik het in mijn hoofd om te beginnen lopen en ik ben niet meer gestopt ever since. De 1ste keer liep ik 5km in 45 min en nu zit ik al aan de 10K. De voldoening is enorm en om het weer te kunnen trotseren zoals het hoort, ontbreekt er in mijn jogging garderobe nog een uiterst technisch en vernuftig jasje … de Nike Aeroflot Hybrid Jack would totally make my day. (€ 200,-)

7. Laat het bij deze algemeen geweten zijn, ik wil gerust mijn verzameling Jimmy Choo’s inruilen voor een Huawei Ascend P7, for real! (€ 309,-)

8. Omdat een lady nooit genoeg juwelen kan hebben, is een kleine lading Jane Konig ook meer dan welkom. De Deense ontwerpster heeft de kunst van “fine jewellery” helemaal onder de knie en weet mijn hartje te bekoren met haar prachtige delicate en toch stoere juwelen. 

9. Gewoon, omdat ik een groot deel van mijn bestaan achter mijn laptop spendeer en omdat het dan al eens wat kleurrijker mag zijn, graag een Mac Book keyboard cover in 1001 kleurtjes. (€ 10,69)

10. Naar jaarlijkse traditie zal ik mijn kerstdagen doorbrengen op een of ander exotisch strand en dus in bikini. Graag daarom een exemplaar gecrocheteerd exemplaar van Kiini, super sexy, kleurrijk en net iets anders dan we al gewoon zijn. (€ 270,-)

Voor nog meer cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded