Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nicki Minaj x Roberto Cavalli

Door Kim op 24.12.2014

Het mag dan wel bijna Kerstmis zijn, in modeland zijn we alweer een seizoentje verder. De lentecampagnes voor het komende voorjaar worden 1 na 1 gelanceerd, en deze van Roberto Cavalli is er ééntje die opvalt - niet dat we dat anders verwacht hadden, eerlijk gezegd.

Rapster Nicki Minaj doet ditmaal dienst als model voor de SS2015 Cavalli campagne, en wij zijn best overtuigd van het resultaat. Then again, wie Cavalli draagt is doorgaans ook geen muurbloempje.

"I chose Nicki Minaj because she embodies the exuberant and modern femininity of the Cavalli woman. In recent years we have become accustomed to women castigated in clothes that hide their body shapes. With this campaign, I wanted to send a strong countertrend message. I wanted a sensual woman who is aware of her body, who is not afraid to show her curves, rather she make them as a strength." - aldus Cavalli -


 

Foto's © Roberto Cavalli

page loaded