Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo wishes you a Merry Christmas 2014!

Door Tiany op 24.12.2014

Is it just us, of gaat elk jaar effectief sneller & sneller voorbij? Ik heb het gevoel dat ik mijn voornemens voor 2014 nog aan het oplijsten ben of ik moet er al nieuwe bedenken. Gelukkig maakt dat helemaal niet uit, want bij Kerst hoort ff stilstaan en dat doe ik graag samen met de volledige Belmodo crew.

Belmodo wil jou alvast ontzettend bedanken als trouwe Belmodo lover & wenst jou and all your loved ones the most awesome year ever! Laten we alvast klinken op het nieuwe jaar & hier zijn onze holiday wishes van alle Belmodo Addicts, cheers!

Tiany:

"Liefste Belmodo lovers, ik ga niet proberen overstag gaan voor clichés, maar ik wil 1st alle lezers bedanken, want zonder jullie zou er geen Belmodo zijn! So much love to you guys!"

"Daarnaast wens ik jullie voor 2015 ofcourse een awesome year, filled with designer goodies, good food, drinks (a lot of them), laughter & bovenal een goede gezondheid. Kisses, T."

Angelique:

"Alweer een nieuw jaar! 2014 was er boenk op, maar ik ben ervan overtuigd dat 2015 nog boenkender zal worden. Ik wens jullie allemaal een fantastisch fijn 2015, waarin al jullie dromen werkelijkheid worden. Set a goal & keep on going!

Michaël:

Aan elke trouwe Belmodo lover wens ik ontzettend veel liefde toe, knusse momenten met familie & vrienden én ... I know it's a cliché ... een goeie gezondheid. Bedankt voor je trouwe bezoek op Belmodo het voorbije jaar en hopelijk mogen we je met veel plezier verwelkomen op Belmodo in 2015!"

"Laat de champagne maar knallen en zing uit volle borst mee met de meest foute kerstmuziek want it’s that time of year! Kiss M."

Bie:

"Bedankt voor jullie 2014ste fashionable enthousiasme en poezelige #belmodo liefde. Bedankt, merci, gracias, dankie! En nu toasten op de Happy New Year glitz en dat jullie nog geweldiger mogen wezen in 2015. And in doubt, vacation wink"

Koen:

"Helloooo Belmodo lovers! Ik hoop dat jullie je buikjes volledig rond kunnen eten tijdens de feesten. Enjoy family, friends & the loves of your live! Hele vele fashionable greetings vanop de wonderschone Belmodoredactie."

"En in 2015 gaan we nog meer ass kicken om er voor jou het coolste jaar ooit van te maken! Kisses ...

Astrid:

"Goeie voornemens zijn een beetje overrated en jullie een goede gezondheid wensen is misschien nogal cliché. Liever wens ik alle Belmodo lovers out there een jaar toe waarin het internet meekan met je Netflix-verslaving, dat ene nail-artidee ein-de-lijk zal lukken en dat jullie allemaal een fabulous designer bag weten te scoren tijdens de solden!"

Lien:

"Lieve lieve lieve Belmodo lovers, it's that wonderful time of the year again! Het moment waar we schaamteloos alle schotels kunnen leegschransen, diëten is voor een volgend leven."

"Anyways, ik wens jullie een fan-tas-tisch nieuw jaar vol liefde! Daarnaast natuurlijk ook een paar designer bags, de job van je leven, de man van je dromen en ontelbare lachbuien!

Kim:

"Merry Christmas Belmodo Lovers! Geniet van het lekkere eten, het leuke gezelschap ennn alle geweldige cadeautjes! Oh, en maak er een awesome 2015 van!"

Loes:

"OH MA GAWWD, time flies! Alweer een nieuw jaar, dit betekent een nieuwe kans om dit jaar jouw jaar te maken! Du-hus, lieve Belmodo lovers, geef er een lap op & zorg ervoor dat al jouw dromen dit jaar werkelijkheid worden, dat wens ik jullie alvast toe."

"En ohja, die nieuwe Birkin Bag, ja oké, die wens ik je ook toe wink!"

Make sure to stay tuned voor 2015, het wordt sowieso een knaljaar met heel wat spectaculaire verrassingen! 

HAPPY HOLIDAYS!

Yours truly,
Tiany, Angelique, Michaël, Bie, Koen, Astrid, Lien, Kim, Lars, Ine & Loes .

page loaded