Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Bie would like to have for X-MAS 2014

Door Bieke op 22.12.2014

Feeërieke kerstlichtjes in de straten, Jingle Bells liedjes in de supermarkt en dat knusse haardvuur. Tijd voor kerst, een nieuw jaar, een party playlistje, een gevulde kalkoen en een beetje kitsch.

Om je van de nodige last minute cadeaustress te besparen, een voorsmaakje van hoe je mijn kersthart kan bekoren. Maar just so you know want ik ben ook tevreden met een juweeltje uit de sjiekenbak, een bos bloemen, de DVD-box van Orange is the new black, een paar pantoffels, een laptoptas of alles wat met mijn favo sporten joggen of skiën te maken heeft.

1. Pronkend op numero uno van de wishlist zijn - o ja - de Adidas Stan Smith’s. Geloof me vrij, het gaat hier niet om de oh-nee-this-is-so-last-season sneakers maar over de exclusieve Stan Smith x Pharrell Williams x Colette schoenen. Zo uniek dat er maar 10 paar op de wereld van ronddwalen, zo uniek dat de grote Pharrell fan in mezelf deze op haar wishlist moet hebben staan. Mocht iemand ze weten te scoren, I owe you big time. Ah … een mens kan dromen, toch?

2. Tegen een frisse en levendige huid zeg ik geen nee. De mousse nettoyante eclat van Qiriness past hier perfect in het plaatje. Exlusief te koop bij Ici Paris XL. (€ 22,10)

3. Een wishlist zou geen wishlist zijn, mocht er geen sacoche op pronken. Vandaar mijn ik-wil-je-echt-heel-graag crush van het moment en misschien wel van het jaar en misschien wel van het jaar 2015. De Marni trunk shoulder bag in bordeaux. Een centje storten ter sponsoring mag altijd want dat Win 4 Life ticketje heb ik nog altijd niet binnengerijfd. Te koop via Marni (prijs op aanvraag).

4. Glazen waar de welbefaamde Belmodobie’tjes op schitteren. Tegengekomen tijdens een Wehkamp shopping avontuurtje. Welgekomen en santé! (€ 31,95,- voor set van 6 glazen)

5. Run the game day and night, zeg ik dan. Als running lover, graag dit mooie Nike Pro Energia Vivaz broekje en/of de fluorescerende slapband. Bijna helemaal startklaar voor de Sevilla run in januari (supporters meer dan welkom). Ppsstt, ook Zalando heeft mooie sportgoedjes. (€ 100,- en € 13,-)

6. Om nog meer te dromen, liefst zo ver en zonnig mogelijk weg. Dit stukje decor van Lighthink, te koop bij Piet Moodshop. (€ 79,-)

7. Supersexy is het niet maar, als freaky skiër, hou ik het graag veilig tijdens het sjeesen van de berg. Vooraleer ik dat retourtje kou en sneeuw ambieer, graag een nieuwe Bollé skihelm. Te koop via Coolblue. (€ 89,-)

8. Het fashionable www in magazineformaat? Meet Porter Magazine. Perfect om een luie zondag in de zetel te spenderen of zalig weg te lezen op het strand onder een palmboom. (€ 45,-)

9. Geen sweater van hét mooment voor mij, liever een loveable T-shirt van het machtig merkje Maison La Biche. Muchas gracias! (€ 65,-)

10. Water drinken tegen de sterren op wordt alleen maar makkelijker, milieuvriendelijker én goedkoper dankzij dit fantastisch Sodastream machientje. Misschien weet je het, misschien ook niet maar spuitwater tover je hier ook mee. Touch of magic. (€ 89,99)

Kan je je niet vinden in bovenstaande 10 items? Geen nood, ik blijf dromen van het aanvullen van mijn garderobe. Denk aan een sjaal van &OtherStories, een paar designer sloefkes of een Princesse Tam Tam voucher. Nu allemaal een gebedje voor een witte kerst et alors on danse! Vive la vie, laat de kurken knallen en op naar 2015! Ik ben de piste in en zet snel nog even mijn kerstboom op. Als je me zoekt, je weet me te vinden op Instagram @belmodobie. Glitz and toast to a happy 2015!

Voor nog meer cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded