Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louboutin & Von Teese ontwerpen lingerie

Door Kim op 19.12.2014

De laatste samenwerking in modeland is er eentje of the sexy kind - wanneer Christian Louboutin en Dita Von Teese samen een lingeriecollectie uitbrengen, weet je meteen dat het luxueus en verleidelijk zal zijn. Het duo is elkaar welbekend, gezien Von Teese meer dan eens gespot wordt in de creaties van Louboutin. De capsulecollectie krijgt de naam XXXtian opgeplakt, een knipoog naar hoe Mr. Louboutin standaard z'n mails afsluit (met Xtian).

Voor Louboutin is het de 1ste keer dat hij zich aan lingerie waagt, Von Teese heeft al meer ervaring binnen dit domein. A match made in heaven!

De lingeriecapsulecollectie is exclusief beschikbaar zijn op Glamuse.com, een lingerie e-tailer uit Frankrijk. Prijzen van de collectie liggen tussen de 105,- voor een slipje tot 900,- voor een zijden kimono.

Foto's © Christian Louboutin

page loaded