Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Countdown to New Year’s Eve met de 3Suisses party collection

Door Bieke op 19.12.2014

Dat Belmodo fan is van 3Suisses moeten we je niet meer vertellen. Wij zijn helemaal mee met het nieuwe verhaal en supertrots dat we samen met hen de restyling corner in het Centraal Station in Antwerpen mochten uitwerken op vrijdag 10 oktober 2014. Nu het buiten echt wintert, is het tijd om de herfstcollectie aan te vullen met onze favo winterstuks en onze party outfit voor oudejaarsavond. De feestcollectie van 3Suisses is in 1 woord gorgeous. Meet our 3 favourite 3Suisses party looks. Wij gaan voor glitter glam dit jaar (again, whoopsie).

Onze 1ste favoriet is het mantelpakje met korte short. De dikke, groene stof met goudkleurig borduursel is superfeestelijk en het is eens iets anders dan de LBD die we veiligheidshalve altijd achter de hand hebben. Heb je het snel koud, draag dan een zwarte panty onder je shortje. Kleed je outfit af met een paar zwarte pumps en you are ready to go.

De 2nd look is supersexy en comfy in the meantime. Geen zin om een jurk aan te doen? Ga dan voor een geklede, hoge taillebroek en een feestelijk bovenstuk. Deze top en zwarte broek van 3Suisses zijn Belmodo approved en we kunnen met deze look vlekkeloos het nieuwe jaar in. De veertjes in zilverdraad geven de bloes net dat ietsje meer en de oversized blazer met print werkt de look helemaal af (#instantlove). Keep it simple en combineer je zwarte broek met deze zilveren sandaaltjes van 3Suisses. Tip: deze outfit kan je makkelijk downdressen en je kan alle stuks afzonderlijk zeer goed doordragen. Mix & match erop los!

En dan willen we jou dit zilveren jurkje ook niet onthouden. Het is op-en-top feestelijk en makkelijk te combineren met een zwarte panty en classy zwarte lederen veterlaarsjes. Werk je party look af met een statement juweel, want deze jurk kan dat echt wel aan. Laat je niet afschrikken door de zilveren stof en ga voor een mooi, in het oog springend accessoire. En dat allemaal op een click away from your closet!

Ook helemaal verlekkerd op de feestcollectie van 3Suisses? Klik dan snel door naar de 3Suisses website en shop je eindejaarsoutfit vanuit je luie zetel. Er lopen trouwens altijd interessante prijsacties, dus shop away. Happy Holidays folks!

page loaded