Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Kim would like to have for X-MAS 2014

Door Kim op 17.12.2014

Happy holidays! Toegegeven: ik hou van de gezellige sfeer die rond de kerstperiode hangt, maar echt cadeautjes geven, doen we niet echt tijdens de feestdagen. Gelukkig heb ik het hele jaar door een wish list waar geregeld wat dingen afgekruist en weer opgeplaatst worden.

1. Misschien niet het meest sexy geschenk om mee te beginnen, maar wel 1'tje dat al erg lang op m'n lijstje staat. In plaats van telkens voorrang te verlenen aan designertassen, moet ik nu misschien toch echt eens 1st voor de nuttige optie gaan? Deze notebook Acer C720P touch (€ 349,-) staat op de verlanglijst omwille van de lichtheid, lange batterijduur en errug praktisch om te werken/bloggen wanneer ik op reis ben.

2. Hydrateren is des te belangrijker voor je huid tijdens de koude wintermaanden, dus doe mij maar zo'n vochtinbrengende reinigingsmelk van Ioma (€ 29,95 bij ICI PARIS XL), alsjeblieft!

3. De persoon die mij deze Michael Kors Selma quilted leather mini messenger ($ 98,70) overhandigt met kerst, zal zeker de nodige punten scoren. Een designer tas is geoorloofd als het een mini versie is, toch?

4. Het zal wel met de leeftijd (of Pinterest) te maken hebben, maar de laatste tijd ben ik helemaal into interieurspullen. Dit schattige schaaltje (£ 16,-) is perfect om delicate juwelen in te bewaren.

5. I swear, dit is het laatste kleurtje dat ik nog wil toevoegen aan mijn Ray-Ban collectie. Gewoon, omdat het leven leuker is door een roze aviator (€ 129,-).

6. Als er 1 hemd is dat perfect is voor de feestdagen, dan zal het dit van Lee x Filles à Papa shirt (€ 89,95) wel zijn. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het daarom misschien al voor mezelf gekocht heb.

7. In case the boyfriend reads this: niets drukt beter liefde uit dan een diamanten armband (€ 399,-), toch? Gezien ik er al eentje van Diamanti per Tutti heb, zou deze er perfect bij passen.

8. Confession: I'm a cleanser freak. Ik gruwel van de gedachte om met make-up te gaan slapen, en reinig standaard elke ochtend en avond grondig mijn gezicht. Deze Purity made simple one-step facial cleanser (€ 7,58 bij ICI PARIS XL) van Philosophy belooft een erg zacht effect te hebben terwijl hij toch de nodige reiniging voorziet. Must-have!

9. Ik heb iets met wereldkaarten. Naast m'n hele appartement er mee vol te hangen en te decoreren, vind ik dat deze Iphone case ($ 35,-) ook nog een mooie toevoeging aan de collectie zou zijn.

10. Niets gezelliger dan 's avonds allerlei kaarsjes aan te steken. Dit supermooie lantaarntje (£ 68,-) staat bijgevolg hoog op m'n Christmas wish list!

Voor nog meer leuke cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded