Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jean Paul Gaultier x Eastpak

Door Koen op 16.12.2014

Big news van L'Enfant Terrible in de fashion world, Jean Paul Gaultier, want deze big boss komt weer opzetten met een pareltje van formaat! Dat Mr. Gaultier en het merk Eastpak geen vreemden zijn voor elkaar kon je al eerder lezen in het Belmodo-artikel "We unite against aids". But there is more more more!!! Na het succes van zijn rugzak ontworpen voor Eastpak Artist Studio 2014 gaat de modegoeroe voor de full option.


Backpack door Jean Paul Gaultier voor Eastpak Artist Studio 2014.

In 2015 komt Jean Paul Gaultier op de proppen met een volledige collectie gebaseerd op enkele van zijn most iconic ontwerpen. Behold, mijn backpack lovers, een combo van niets minder dan de bomberjacket, het piloten uniform, het meest decadente motorjack en het jeansjasje. Kan niet slecht zijn, denken wij dan, toch?! Al deze beautés worden dan weer verwerkt in een ander icon, de Padded Pak'r backpack van Eastpak.

Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat naar DAA, Designers Against Aids, om hun power te boosten in de strijd tegen deze ziekte. Weer een extra reden om diep te graven in de portefeuilles peepz! De 1ste Limited Edition Collection is hitting stores in februari, maar voor de total package zal je moeten wachten tot april 2015.


 

Watch this trailer en word even nagelbijtend en tandenknarsend benieuwd als ons! Oelala ...

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded