Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het toppunt van vrouwelijkheid!

Door Ine op 16.12.2014

De meeste vrouwen hebben een serieuze schoenenverslaving, maar ikzelf ben niet zo’n shoe gal. Nee, als ik ergens een zwak voor heb, is het lingerie. Zijde, satijn, kant, strikjes, … Al draag je erboven een slobberige jogging & comfy shoes, met een sexy lingeriesetje aan voel je je altijd on top of the world.

En ik ben blijkbaar niet alleen. Nederlands topmodel & actrice Sylvie Meis denkt er net zo over. Geen wonder dus dat ze voor het 2de jaar op rij gevraagd werd om voor Hunkemöller een limited edition-collectie uit te brengen. De Hollandse schone mag na de scheiding van topvoetballer Rafael van der Vaart dan wel voetbalvrouw af zijn, ze is alvast niet bij de pakken blijven zitten. Daar kunnen wij als medelingerielovers enkel blij om zijn, natuurlijk. Ook Sylvie is uiteraard erg opgetogen met haar eigen collectie.

"Ik vind het heel leuk om mooie setjes te kopen. Als jong meisje ging ik bijvoorbeeld al lingerie shoppen bij Hunkemöller. Gaandeweg leer je als vrouw ook wel wat je staat en wat je prettig vindt om te dragen. En toen ik het gezicht werd van Hunkemöller – toen had ik nog geen eigen collectie – moest ik natuurlijk zo vaak lingerie dragen voor shoots dat je er echt verstand van krijgt. Dus toen ze me vroegen om The Sylvie Collection mee te ontwerpen, zijn we meteen aan de slag gegaan." - dixit Sylvie Meis -

The Sylvie Collection is een ode aan vrouwelijkheid & sensualiteit100% Sylvie dus. Inspiratiebron was deze keer, na de op Parijs geïnspireerde collectie van vorig jaar, die andere Europese modehoofdstad waar ik mezelf wel zie wonen: Londen.

"Voor deze collectie hebben we Londen als inspiratiebron gebruikt, daar heb ik zelf ook 2 jaar gewoond. Ik ben helemaal weg van deze stad en wou ze dan ook echt als element gebruiken in de collectie. […] De inspiratie voor deze collectie was naar mijn gevoel overduidelijk een combinatie tussen Kate Moss en Sienna Miller. Die just-out-of-bed-look: natuurlijk, sexy, speels én fashionable." - aldus Sylvie over haar eigen collectie -

 

 

In de reclamecampagne maakt miss Meis dan ook de straten van Londen onveilig, gekleed in niets meer dan sexy, sensuele, op-en-top vrouwelijke niemendalletjes. Zo zien we haar o.a. poseren met een wapperende Union Jack, een selfie nemen met een Britse wacht en uit een typische rode telefooncel stappen. God save the Queen!

Elegante, chique kleuren als roze, zwart & bordeaux overheersen in de collectie, al dan niet gepimpt met schattige, satijnen strikjes, kant of strass. Er zijn sexy lingeriesetjes, maar ook een pikante body, bustier & slipdress, en zelfs een verleidelijke kousenband. Just my cup of tea

"De combinatie van het zachtroze met het zwarte kant vind ik heel sterk, heel chic. Het is allemaal erg vrouwelijk, heel feminine. Het ideale setje is voor mij sexy, vrouwelijk en speels, maar het moet ook iets sophisticated uitstralen, zodat je je er écht vrouw in voelt. […] Wat deze collectie anders maakt, is het oog voor detail. Het kleine S’je dat overal aanzit, de schattige strikjes, de steentjes, … Dat zijn allemaal kenmerken die echt maken dat het mijn collectie is." - zegt Sylvie Meis -

Wat Sylvie betreft, is The Sylvie Collection overigens just about everyone’s cup of tea, en we geloven haar graag:

"Er is voor elk wat wils. Vrouwen zullen zeker setjes zien die ze lekker onder elk kledingstuk zullen dragen, maar er zitten ook hele mooie sets bij die eerder voor thuis zijn, of voor romantische avonden. Je weet wel: een pyjama party met vriendinnen, Sex & The City kijken en champagne drinken bijvoorbeeld. Gewoon vrouwelijk & mooi zijn. Maar dan is er natuurlijk ook duidelijk een sectie in mijn collectie waarvan je duidelijk ziet – met die jarretelletjes bijvoorbeeld – dat het voor iets anders is dan naar kantoor gaan!"

Haar persoonlijke favorieten zijn de pastelroze body, met zwart kant, jarretelletjes & een kettinkje op de rug en het luxueuze satijnen kamerjasje, volgens Sylvie  “het toppunt van vrouwelijkheid". En wie zijn wij om haar tegen te spreken? 

Foto's © Hunkemöller.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded