Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The one that I want!

Door Michael op 15.12.2014

Jeeej cadeautjes! Vanzelfsprekend is het een joy om een pakje te krijgen, maar wist je dat de opwinding veel verder gaat dan de inhoud op zich? Het hele proces van de verwachting die een ingepakt doosje schept is al geweldig opwindend. Echt waar, uit onderzoek is gebleken dat bij vrouwen die een gesloten Tiffany & Co juwelendoosje zien, de hartslag de hoogte in schiet (ja zelfs bij lege doosjes!). Maar je wilt natuurlijk dat uit die Tiffany-blue verpakking ook iets tevoorschijn komt dat je hartje sneller doet slaan. Een cadeautje uit deze selectie zal alvast niemand teleurstellen.

1. Een fruitig parfum als Nina van Nina Ricci zal zeker hoog op het verlanglijstje prijken bij de frivole ladies, die vol levenslust een wolk van vreugde en heerlijke scent verspreiden wherever they go! (€ 65,54)

2. Grappige en tegelijk oh zo mooie Evil Eye oorbellen van Wouters & Hendrix zijn een chique cadeau om de stijl van je 'out of the box-denkende' vriendin mee te matchen.

3. Hier is hét ideale cadeau voor die overstresste of overwerkte vriend of vriendin in je vriendenkring. Het BE INSPIRED design kleurenboek voor volwassenen van Eijffinger. In Nederland is het al een hype, omdat kleuren je verbazend goed ontspant in een wereld vol sociale media, technologie en digitale stress. (€ 14,95)

4. Wie zou er zich niet willen hullen in de cocon van deze chunky knit cardigan van Mint & Berry? (€ 69,95)

5. One for me, one for you! Je zus, je soulmate, je bestie, ... je ziet maar met wie je dit adorable mutsje van H&M deelt. In ieder geval leuk om samen als twinsies buiten te komen! (€ 6,99)

Fotos © whowhatwear, luxuryinsider.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded